US OPEN 2015. Tatăl Simonei Halep dezvăluie: I-am spus să nu vină acasă fără cupă

US OPEN 2015. Simona Halep va juca vineri, de la ora 18.00, prima sa semifinală la Internaţionalele de Tenis ale SUA, împotriva italiencei Flavia Pennetta. Tatăl său, Stere Halep, anticipează o victorie a fiicei sale.

11 sept. 2015, 05:49
US OPEN 2015. Tatăl Simonei Halep dezvăluie: I-am spus să nu vină acasă fără cupă

US OPEN 2015. Spre deosebire de alte turnee importante, Stere Halep nu şi-a însoţit fiica la US Open, bucurându-se de rezultatele Simonei Halep din faţa televizorului. Joi seara el a fost la un meci de fotbal jucat în localitatea constăţeană Ovidiu, în Cupa Ligii, între Viitorul lui Gică Hagi şi CS Universitatea Craiova (9-8, după 11 metri).

Chestionat în legătură cu victoria Simonei din semifinale, în faţa Victoriei Azarenka, Stere Halep a spus: „A luptat ca un soldat din Vietnam, a fost superbă, incredibil. Mă aşteptam că Simona are puterea să lupte până la ultima picătură de sânge„.

Citeşte şi SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA. Meciul s-a amânat din cauza PLOII. Vezi când a fost REPROGRAMAT

Mai mult, Stere Halep este convins că Simona are potenţialul de a câştiga anul acesta trofeul la US Open. „Nu e cel mai bun tenis, Simona poate şi mai mult. Încă n-a dat totul din ea. Simona poate mai mult şi o să demonstreze acest lucru. Eu am avut încredere întotdeauna şi am în continuare că Simona va face minuni. I-am spus să nu vină acasă fără cupă„, a mai spus Stere Halep.