US OPEN 2021: Emma Răducanu, o nouă victorie spectaculoasă

Emma Răducanu va juca în sferturi împotriva Belindei Bencic, care a trecut în optimi de Iga Swiatek.

06 sept. 2021, 23:34
US OPEN 2021: Emma Răducanu, o nouă victorie spectaculoasă

Emma Răducanu este, cu adevărat, noua senzație a tenisului feminin. Ea a ajuns până în sferturile de finală la US Open, după ce a făcut un meci excepțional în fața lui Shelby Rogers. Emma s-a impus cu 6-2, 6-1, în condițiile în care Shelby câștigase primele două jocuri ale partidei!

David Popovici a dezvăluit unde își continuă studiile universitare: „Am primit o grămadă de oferte. Și de la cele mai prestigioase universități din America”
A urmat apoi o demonstrație de forță a Emmei, care a câștigat 11 jocuri la rând și a dus scorul la 6-2, 5-0! Shelby a avut o tresărire de orgoliu la acest scor, dar până la urmă Emma a închis meciul după dor 65 de minute! În condițiile în care în turul precedent câștigase cu 6-0, 6-1!

Emma va juca în sferturi împotriva Belindei Bencic, care a trecut în optimi de Iga Swiatek.

Emma Răducanu, elogiată de Boris Becker: ”Se distrează pe teren!” 

”Are o carismă de netăgăduit, Emma arată ca o jucătoare care se distrează pe teren. Evident, este neexperimentată, dar asta poate fi un avantaj psihologic, nu ai trecut prin multe eșecuri, nu ai avut dezamăgiri.  Am fost îngrijorat după ce au renunțat la antrenorul Nigel Sears după Wimbledon, dar se pare că tatăl ei știe ce face. Ceea ce îmi place la Emma este că ea joacă fiecare meci așa cum vrea ea, ea dictează ce se petrece, ca toți jucătorii mari.

Are și curaj în lovituri, e ca și cum i-ar spune adversarei: voi trimite mingea așa, să te văd ce poți să faci”, a fost opinia lui Boris Becker.

Simona Halep, mesaje emoţionante în memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru
Tim Henman: ”Emma Răducanu este fenomenală!”

Pentru un loc în sferturila US Open, Emma Răducanu o va înfrunta pe Shelby Rogers, cea care a produs marea surpriză eliminând-o pe favorita principală, Ashleigh Barty. ”De obicei, nu sunt deloc genul care să mă entuziasmez, dar adevărul este că Emma este fenomenală.

Este deja la un nivel tehnic extrem de ridicat, sigur e loc de progres, dar unt impresionat”, a fost și comentariul lui Tim Henman la adresa jucătoarei de 18 ani.