US Open 2021. Surpriză uriaşă, Emma Răducanu s-a calificat în semifinale

Britanica cu origini românești s-a calificat în semifinale la US Open, după ce a trecut și de campioana olimpică Belinda Bencic scor 6-3, 6-4.

08 sept. 2021, 21:19
US Open 2021. Surpriză uriaşă, Emma Răducanu s-a calificat în semifinale

Emma Răducanu a reușit performanța carierei la US Open. Britanica cu origini românești s-a calificat în semifinale la US Open, după ce a trecut și de campioana olimpică Belinda Bencic scor 6-3, 6-4, după o oră și 25 de minute de joc. În drumul către semifinale, Emma Răducanu nu a pierdut nici măcar un set.

ROMÂNIA-MACEDONIA DE NORD LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Meci crucial pentru calificarea la CM 2022
Emma Răducanu va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Karolina Pliskova – Maria Sakkari. Prima semifinală e deja stabilită: Aryna Sabalenka o va înfrunta pe surpriza Leylah Annie Fernandez.

US Open 2021. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost eliminaţi în sferturile de finală

În competiţia masculină de dublu, Horia Tecău şi partenerul său, germanul Kevin Krawietz, au fost eliminaţi marţi seară.

Americanii Steve Johnson şi Sam Querrey au trecut în minimum de seturi, scor 6-2, 7-6 (4), de perechea româno-germană. La US Open, Tecău şi Krawietz au fost favoriţi 6, iar calificarea între cele mai bune 8 echipe de dublu ale lumii a respectat întocmai calculul hârtiei.

Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy. Cei doi au o relație de trei ani VIDEO
Ca urmare a prezenţei în ”sferturi”, Horia şi Kevin vor împărţi suma de 93.000 de dolari, iar învingătorii ajunşi în semifinale – 164.000 de dolari. În întrecerea feminină de simplu, marţi seară, canadianca Leylah Ferbnabdez, 19 ani, 73 WTA, a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 25 de ani, 5 WTA, scor 6-3, 3-6, 7-6 (5), şi merge în semifinale.

Elina Svitolina o eliminase pe Simona Halep.