Usain Bolt şi-a înşelat iubita la Rio. Imagini incendiare postate de o studentă FOTO şi VIDEO

Usain Bolt a petrecut o noapte in compania unei tinere care nu este iubita lui, conform unor imagini publicate de o tanara.

RomaniaTV.net
22 aug. 2016, 07:28

„Președintele” Usain Bolt, considerat cel mai rapid om din lume, se pare că dorește să se căsătorească după Olimpiada de la Rio, arată Daily Mail, care o citează pe sora sportivului, Christine Bolt-Hylton. Aceasta a declarat pentru The Sun că „este o posibilitate foarte mare” ca Bolt să se logodească cu prietena sa, Kasi Bennett, în vârstă de 26 de ani. Cei doi sunt împreună de peste doi ani, iar sportivul jamaican a descris-o pe Bennett drept „o persoană specială” din viața lui și a alintat-o în mai multe rânduri numind-o „Prima Doamnă”. Un incident de la Rio ar putea însă să-i strice planurile

Jady Duarte, o studenta de 20 de ani din Rio, a publicat imagini in care apare imbratisata cu celebrul atlet, dupa o noapte de distractie in acest weekend, la finalul Jocurilor Olimpice. In fotografii, Usain o saruta pe tanara, care imortalizeaza momentul cu telefonul, relateaza Daily Mail.

Bolt, care a implinit 30 de ani duminica, a fost si filmat in timp ce dansa provocator cu o tanara, intr-un club din Rio.

In timp ce sportivul marca noi recorduri la Olimpiada din Rio, cea mai mare fana a sa, iubita lui, care il asteapta acasa, isi exprima bucuria pe retelele de socializare.
 

Sprinterul în vârstă de 30 de ani a făcut publică, în ianuarie, relația cu jamaicanca Kasi Bennett. Aceasta l-a susținut pe parcursul competițiilor de la Rio și a postat numeroase mesaje de încurajare pe rețelele de socializare.

Marea vedetă a atletismului mondial a devenit primul atlet din istorie care reușește să câștige medalia de aur în proba regină a sprintului la trei ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice, după ce s-a impus în finala cursei de 100 m de la Rio de Janeiro. Tot la Rio, Bolt și-a trecut în palmares a opta medalie olimpică de aur după ce a câștigat finala probei de 200 m, dar și a noua medalie olimpică de aur din carieră și a treia la actuala ediție a JO, în finala probei de 4×100 m, desfășurată vineri.