USL acuză PDL că le fură primarii

PDL a început vânătoarea de primari în teritoriu. Seduşi de posibilitatea ca, în ultimele luni dinaintea campaniei electorale, să primească bani de la Guvern pentru proiectele începute, primarii opoziţiei se înghesuie pe listele de candidaţi ale puterii.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 16:51
USL acuză PDL că le fură primarii

Cu mai puțin de două luni până la debutul campaniei pentru locale, primarii opoziției cu șanse de a fi realeşi sunt cooptați, rând pe rând, în barca puterii. USL acuză că PDL promite bani de la Guvern edililor dispuși să schimbe sigla politică.

„Vindem iluzia că vom face zece kilometri de străzi comunale asfaltate prin PNDI”, a spus Silvian Ciupercă, de la PSD Ialomiţa.

PDL neagă vehement că ar promite bani primarilor opoziției pentru ca aceștia să-și schimbe culoarea politică. Primarii racolați recunosc însă că au trecut pe listele PDL pentru bani.

„Fiind susținută de PDL, să primiți fonduri să vă terminați proiectele. Cu siguranță este unul din motivele și din argumentele pentru care am acceptat să fiu prezentată ca și candidat al PDL”, declarat Elena Cristea, primarul comunei Pereţi din Ialomiţa.

De cealaltă parte, cei din USL mizează pe scăderea PDL în sondaje pentru a atrage primari de la putere cu șanse bune în alegeri.