USL îi cere lui Băsescu demisia de onoare dacă românii vor vota „covârşitor” împotriva sa VIDEO

USL îi cere lui Traian Basescu demisia de onoare, dacă se va vota masiv contra sa, dar referendumul nu va fi validat. Liderii USL speră la o prezenţă de 56%, aşa arată ultimele sondaje.

RomaniaTV.net
14 iul. 2012, 08:54
USL îi cere lui Băsescu demisia de onoare dacă românii vor vota „covârşitor” împotriva sa VIDEO

USL îi solicită preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, să nu se agaţe de „chichiţe legislative” şi să spună clar dacă îşi va da demisia de onoare în situaţia în care un procent covârşitor dintre români va vota împotirva sa la referendum.

„Eu îi cer lui Traian Băsescu să ne spună clar dacă în cazul în care un procent covârşitor dintre români va vota împotriva sa, îşi va da demisia de onoare? Dacă vor spune un număr mare de români că trebuie să plece şi un număr foarte mic vor spune că vor ca Traian Băsescu să fie în continuare preşedinte, veau să-i cer să ne spună că îşi dă demisia de onoare”, a spus, sâmbătă, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu, citat de MEDIAFAX.

El a subliniat că liderul liberalilor, Crin Antonescu, a spus în mod „clar şi bărăbătesc” faptul că, dacă Traian Băsescu revine la Cotroceni, după 29 iulie, în orice condiţii – fie că se va da „ordin” de la Curtea Constiuţională, de la Uniunea Europeană, sau că românii nu vor veni la vot.

„Dacă la vot opt milioane spun să plece şi 100.000 spun să rămână, vreau ca Traian Băsescu să ne spună tuturor că pleacă”, a spus Fenechiu.

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu îl acuză pe preşedintele suspendat că se ascunde sub protecţia imnunităţii în cele două dosare în care a fost implicat. Fenechiu a venit ” înarmat ” şi cu o fotografie care îl arată pe Traian Băsescu împreună cu fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, încarcerat de anul tecut sub acuzaţia de corupţie.