USR: La un an de la 10 august însângerat, nu s-au schimbat foarte multe. Membrii USR vor fi şi astăzi în piaţă

Publicat: Sâmbătă, 10 August 2019 10:14 // Actualizat: Sâmbătă, 10 August 2019 10:14 // Sursa: romaniatv.net

USR afirmă că, „la un an de la 10 august însângerat, nu s-au schimbat foarte multe”, a dispărut Liviu Dragnea de pe scena politică, dar partenerii lui fideli în atacarea sistematică a statului de drept şi a democraţiei se află în continuare la butoane.

USR mai precizează, într-o postare pe Facebook, că frâiele guvernării se află tot la Viorica Dăncilă, iar rezultatele dezastruoase au devenit, între timp, certitudine.

„Nu în ultimul rând, cei care au ordonat forţelor de ordine să gazeze, fugărească şi lovească oameni paşnici, inclusiv bătrâni, femei şi copii, nu au răspuns în faţa legii. În plus, mulţi dintre cei care au coordonat reprimarea protestului în urmă cu exact un an se află bine mersi în aceleaşi funcţii”, mai arată USR.

În opinia USR, din toate aceste motive, dar şi din altele, românii sunt nevoiţi să iasă din nou în stradă, iar lupta lor se va termina doar când România va deveni o ţară cu adevărat liberă şi prosperă, o ţară în care tinerii vor dori să rămână şi să-şi construiască un viitor.

„Membrii USR au fost în Piaţa Victoriei pe 10 august 2018 şi, asemenea multor protestatari prezenţi, au simţit pe propria piele gazele şi bastoanele jandarmilor. Membrii USR vor fi şi astăzi în piaţă şi ori de câte ori este nevoie”, anunţă USR.

Manifestaţii de protest sunt organizate sâmbătă, în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti. La protestul din faţa Guvernului, organizatorii estimează că vor veni peste 250.000 de oameni. Jandarmii vor fi prezenţi la cele două evenimente şi fac apel la participanţi să manifesteze paşnic, să respecte indicaţiile, să evite conflictele şi să anunţe forţele de ordine dacă observă persoane care au un comportament antisocial. Brigada Rutieră va institui mai multe restricţii de circulaţie. Având în vedere că vremea va fi caniculară, Primăria Capitalei a anunţat că va pune la dispoziţie 10.000 de sticle de apă îmbuteliată (PET) şi 4.000 de litri de apă potabilă.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H