USR lasă câinii nesterilizați în Sectorul 3, propunerea PNL a fost blocată!

Bucureștenii din Sectorul 3, nevoiți să plătească pentru sterilizarea animalelor de casă. USR blochează proiectul PNL Sector 3 care propunea ca sterilizarea să se facă gratuit

02 feb. 2024, 12:28
USR lasă câinii nesterilizați în Sectorul 3, propunerea PNL a fost blocată!

Propunerea PNL Sector 3 legată de sterlizarea animalelor de companie, blocată de USR!  Propunea liberalilor, ca bucureștenii din sectorul 3 să își poată steriliza gratuit animalele de casă, a fost respinsă la vot, după ce reprezentanții USR au ieşit din sală.  iar cvorumul de şedință nu a mai fost întrunit.

Programul vizează animalele de rasă comună și a fost inițiat de consilierul local al PNL Sector 3, Cătălin Moldoveanu. La sedință, pentru susținerea acestui proiect, au fost mai multe ONG-uri de profil, dar și Hilde Tudora, șefa Biroului pentru protectia animalelor la Consiliul Județean Ilfov, cea care a implementat cu succes această soluție la nivelul Judetului Ilfov.

Stelistul MM Stoica va găti pentru câini: „Tocăniță pentru toţi Bobiţă”
“E genul de inițiativă care le face oamenilor viața mai uşoară. E şi o chestiune de sănătate, de grijă față de animale. De-asta am intrat în politică, de asta sunt consilier local: să îi ascult pe oameni și să găsesc soluții pentru problemele lor, mici sau mari. Nu mi-am închipuit că ar putea fi partide care să pună interesele politice mai presus de grijile oamenilor”, a declarat inițiatorul proiectului, consilierul PNL, Cătălin Moldoveanu.

Proiectul de sterilizare şi microcipare a câinilor va fi repus pe ordinea de zi de consilierii locali PNL Sector 3. Programul urmează să fie derulat cu ajutorul ANSVSA şi DSV, cu implicarea asociațiilor şi a ONG-urilor de profil.

Citeşte şi

Robert Negoiţă anunţă că revine în PSD înainte de alegeri: „Primăria de sector este mai aproape de oameni, nu candidez pentru Capitală”