USR-PLUS: „Acelaşi PNL care a anunţat că-l susţine pe Nicuşor Dan anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica”

USR-PLUS a afirmat joi, prin vocea purtătorului de cuvânt, deputatul Ionuţ Moşteanu, că aşteaptă mai multă responsabilitate politică din partea PNL, dar şi a altor partide.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 18:37
USR-PLUS: „Acelaşi PNL care a anunţat că-l susţine pe Nicuşor Dan anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica”

Conform comunicatului transmis joi seară de Alianţa USR-PLUS, anunţul PNL privind susţinerea lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei arată că Alianţa USR PLUS rămâne principalul proiect politic reformist al României şi consideră că acest semnal ar trebui urmat în toată ţara, în vederea înlăturării de la putere a PSD.

„Ne bucurăm că PNL a decis să susţină candidatul USR, pe domnul Nicuşor Dan, şi îi asigurăm pe toţi românii că avem echipe şi programe pentru a ne lupta cu administraţiile PSD în toate oraşele şi comunele din ţară. Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, precum şi echipele din jurul lor, sunt gata să-şi asume lupta peste tot în Bucureşti, în toate sectoarele. Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală nu doar calcule de oportunitate politică. Să fim sinceri, acelaşi PNL care a anunţat astăzi că-l susţine pe Nicuşor Dan, o susţinere firească din multe puncte de vedere, anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica. Chiar dacă a fost ratat planul pentru trecerea la alegerea primarilor în două tururi, trebuie să ne asigurăm că găsim cele mai bune soluţii pentru a-i da la o parte pe reprezentanţii PSD din toată ţara. Românii nu trebuie să mai aibă oraşe conduse de pesedişti aleşi prin votul a 8-10-15% dintre alegători. Românii merită primari competenţi şi integri, care să pună interesul oamenilor pe primul plan. Românii vor găsi aceşti primari pe lista de candidaţi ai Alianţei USR PLUS””, a declarat Ionuţ Moşteanu.

Din partea PNL, preşedintele organizaţiei Bucureşti a partidului, Violeta Alexandru, a declarat tot joi că susţinerea lui Nicuşor Dan a fost decisă în unanimitate de Biroul Politic al PNL Bucureşti.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook despre coronavirus. Apel către toţi românii