USR PLUS: Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017

USR PLUS reacţionează după ce premierul Cîţu a anunţat că Guvernul a adoptat proiectul de investiţii Anghel Saligny, că "Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017".

03 sept. 2021, 17:25
USR PLUS: Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017

Conducerea USR PLUS susţine că „adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13”.

„Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure”, este mesajul conducerii USR PLUS, postat pe Facebook imediat după anunţul premierului Florin Cîţu privind adoptarea Ordonanţei de Urgenţă pentru aprobarea Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Citeşte şi: UDMR susţine fără ezitare tabăra PNL: Este timpul pentru muncă, pentru planificare, nu pentru circ. Planul Anghel Saligny este un program de dezvoltare

Şi europarlamentarul USR PLUS Dragoş Pîslaru a criticat decizia Guvernului Cîţu privind adoptarea proiectului Anghel Saligny.

„PNDL 3 a fost adoptat. Fără criteriile USR-PLUS pentru transparență, prioritizare, eficientizare. Încălcând legea și abuzând procesul de avizare. Florin Cîțu a dat foc la țară ca să cumpere voturile de la alegerile interne. Același comportament ca Liviu Dragnea. Acest guvern a fost compromis de premier. Florin Cîțu trebuie să plece”, a scris Dragoş Pîslaru, pe Facebook.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu îl acuză pe Florin Cîţu de „blat” cu PSD: „PNDL 3 – o nouă mită electorală, împărțită si primarilor PSD”