Vlad Voiculescu îl acuză pe Florin Cîţu de „blat” cu PSD: „PNDL 3 – o nouă mită electorală, împărțită si primarilor PSD”

Fostul ministru al Sănătăţii nu uită cum a plecat din Guvern şi îl mitraliază pe Florin Cîţu pe Facebook cu armele premierului.

03 sept. 2021, 15:40
Vlad Voiculescu îl acuză pe Florin Cîţu de „blat” cu PSD: „PNDL 3 – o nouă mită electorală, împărțită si primarilor PSD”

Vlad Voiculescu a renăscut pe reţelele de socializare odată cu ruptura din Florin Cîţu şi USR PLUS. Vineri, fostul ministru al Sănătăţii i-a dedicat mai multe postări şi comentarii premierului care l-a înlăturat din Guvern.

„Cîțu vă spune acum că “a negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român”.
Ce nu vă spune Cîțu este că el și cei care îl susțin negociază de câteva săptămâni bune cu PSD pregătindu-și mișcările de zilele astea:
1) înlăturarea USR PLUS de la guvernare;

Marcel Ciolacu: „Le transmit domnilor Barna și Simion că miza cea mai importantă este VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu”

2) oprirea procesului pentru numirea procurorilor DIICOT / DNA;
3) PNDL 3 – o nouă mită electorală, împărțită si primarilor PSD.
În contrapartidă, PSD va lipsi sau nu va vota moțiunea.
Cine negociază deci împotriva poporului român?

Vlad Voiculescu, atacuri în rafală la adresa lui Cîţu: 

Prin comparație cu Florin Cîțu, Victor Ponta mințea 𝑓𝑟𝑢𝑚𝑜𝑠, 𝑒𝑙𝑒𝑔𝑎𝑛𝑡, 𝑐𝑎̂𝑡 𝑑𝑒 𝑐𝑎̂𝑡.

Posted by Vlad Voiculescu on Friday, September 3, 2021

„Reacţia lui Vlad Voiculescu a venit după ce Florin Cîţu i-a acuzat pe cei de la USR PLUS că se asociază cu PSD şi AUR: „Mandatul este de a discuta în coaliţie şi nu în exteriorul coaliţiei. Soluţia se găsesc în coaliţie, nu în negocieri cu inamicii noştri, duşmanii poporului român, cu PSD sau cu extremiştii. Eu nu cred că în România astăzi cine vine în această coaliţie poate să aducă la masă extremişti. Votul BPN al PNL a fost în unanimitate de susţinere a premierului. PNL şi eu nu facem compromis cu PSD. A negocia cu PSD este a negocia împotriva poporului român”, a afirmat Florin Cîţu, vineri după şedinţa conducerii liberale de la Parlament.

Dacian Cioloş dă ultimatum: Singura soluție a PNL e să îl convingă pe Florin Cîțu să demisioneze până diseară