USR-PLUS ia în calcul ieşirea de la guvernare: „E un act de agresiune a premierului în coaliție”. Cioloş nu a fost informat

Scandal monstru în Coaliţia după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate. USR-PLUS îl acuză de abuz pe premierul Florin Cîţu.

14 apr. 2021, 11:32
USR-PLUS ia în calcul ieşirea de la guvernare: „E un act de agresiune a premierului în coaliție”. Cioloş nu a fost informat
Sursa FOTO: Inquam Photos

USR-PLUS a reacţionat dur după schimbarea lui Vlad Voiculescu. USR-PLUS vor avea o ședință de urgență, după ce premierul Florin Cîțu i-a demis pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan.Ședința USR-PLUS va avea loc imediat ce Dan Barna va finaliza discuțiile cu premierul Florin Cîțu. Conform surselor, pe masa USR-PLUS se află toate variantele, inclusiv ieșirea de la guvernare.

Ionuț Moșteanu, deșputat USR, susține că gestul premierului Florin Cîțu reprezintă o agresiune în cadrul coaliției de guvernare. Florin Cîțu a decis demiterea lui Vlad Voiculescu, ministrul al Sănătății, și a secretarului de stat Andreea Moldovan.
„Nu cred că ăsta a fost motivul de justificare a demiterii unui ministru. Premierul era informat, din ce știu eu… Ordinul acela conținea recomandări. Trebuia o discuție. Dar nu mi se pare un motiv să-l demiți pe ministru. Vlad VOiculescu are sprijinul nostru.E un act de agresiune a premierului în coalițue.

O să avem o discuție în cadrul USR-PLUS și decidem ce facem în continuare. O să aștept să văd rezultatul discuției”, a spus Ionuț Moșteanu la Digi24.

OFICIAL: Vlad Voiculescu DEMIS de premierul Florin Cîţu. Dan Barna va fi ministru interimar al Sănătăţii
Dacian Cioloș NU ar fi fost informat despre intenția lui Florin Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, nu a fost informat despre intenția premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea formațiunii.

„Dacian Cioloș nu a fost informat de premierul Florin Cîțu de intenția de a-l revoca pe Vlad (Voiculescu – n.r.) din funcția de ministru al Sănătății”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PLUS.

Scandal în faţa Ministerului Sănătăţii. Ce i-au strigat Oana Lovin şi Codruţa Cerva secretarului de stat Andreea Moldovan

Potrivit surselor citate, liderul USR, dan Barna, nu a fost informat în privința subiectului înainte de a fi convocat la discuția cu premierul Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu anunță că miercuri i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Cîțu, interimatul funcției va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

„Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, anunță premierul.


loading...
Partenerii noștri