Scandal în faţa Ministerului Sănătăţii. Ce i-au strigat Oana Lovin şi Codruţa Cerva secretarului de stat Andreea Moldovan

Oana Lovin și Codruța Cerva au mers să o aștepte pe Andreea Moldovan, care a emis un ordin prin care criteriile de carantinare a localităților se schimbă.

14 apr. 2021, 10:59
Scandal în faţa Ministerului Sănătăţii. Ce i-au strigat Oana Lovin şi Codruţa Cerva secretarului de stat Andreea Moldovan

Scandal la Ministerul Sănătăţii.  Întrebată de cele două protestatare și de presă cum a fost posibil să emită un ordin care îi depășește atribuțiile, Andreea Moldovan a refuzat să răspundă şi a intrat în clădirea Ministerului.

„Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito! Tabula rasa! Cum îți permiți tu să dai un ordin ilegal, neterminata lumii!”, i-au strigat cele două protestatare Andreei Moldovan.

Scandal în Parlament cu Diana Şoşoacă. Senatoarea a sunat la 112

Diana Şoşoacă a chemat marţi poliţia la Parlament, după ce a avut schimburi de replici cu preşedinta Comisiei juridice a Senatului, Iuliana Scântei, unde aceasta trebuia să fie audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul în Senat, la propunerea PNL.

Scandalul a început de la faptul că Scântei i-a cerut acesteia să poarte mască de protecţie. Ulterior Şoşoacă a sunat la 112 după ce nu a fost lăsată în sală, susţinând că a fost „bruscată şi lovită”. Ea a precizat că va face plângere penală împotriva Laurei Scântei dar şi a câtorva angajaţi ai Senatului.

„Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a spus Diana Şoşoacă.

„Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scîntei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a adăugat senatoarea.

Citeşte şi: Youtube atrage atenţia SENATULUI. Platforma ameninţă cu închiderea paginii instituţiei în urma mesajelor instigatoare ale Dianei Șoșoacă