USR PLUS, o nouă răbufnire la adresa lui Florin Cîţu: „A devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea”

Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea, afirmă USR PLUS într-o postare pe pagina de Facebook a alianţei, cerând demisia premierului şi postând şi o imagine în care fac o paralelă între Cîţu şi fostul lider social-democrat.

04 sept. 2021, 20:53
USR PLUS, o nouă răbufnire la adresa lui Florin Cîţu: „A devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea”

Postarea vine după ce şi Florin Cîţu a comparat USR PLUS cu Liviu Dragnea, având în comun faptul că vor să-şi dea jos propriul Guvern.

Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea. Prin deciziile luate în ultimele zile, Florin Cîţu a subminat reforma justiţiei şi a adoptat un nou program de jefuire a banilor publici. PNDL 3 nu este altceva decât o mită politică, prin care se irosesc sume colosale fără niciun fel de control. Asta a făcut şi Liviu Dragnea, la vremea lui. Nu a vrut să se încurce cu avizele legale şi de aceea l-a demis pe ministrul Justiţiei, care nu a vrut să execute ordinele şi să încalce legea„, consideră USR PLUS.

Reprezentanţii USR PLUS afirmă că nu avem cum irosi 10 miliarde de euro de dragul alegerilor interne din PNL.
USR PLUS nu va gira aşa ceva, indiferent de miza personală a lui Florin Cîţu, care este dispus, în goana după putere, să arunce ţara în criză. Astăzi, Florin Cîţu nu e cu nimic mai bun decât Liviu Dragnea. Demisia!”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a a formaţiunii politice.

Citeşte şi Ministrul Sănătăţii, reproşuri pe bandă rulantă către premierul Cîţu: Nu vreau să punem politica mai presus de interesul pacienţilor

Întrebat dacă mai poate PNL guverna alături de USR PLUS; Florin Cîţu a declarat că nu a crezut că vreodată se va repeta episodul în care Liviu Dragnea şi-a dat jos propriul Guvern. „Nu e vorba de moţiune. Am crezut că nu se va întâmpla în România să avem un al doilea Dragnea. Asta este. Nu poţi să spui niciodată, niciodată. Este tristă această moţiune USR- AUR şi cumva cred că vor trebui  să se gândească colegii de la USR să stai alături de ei ca oameni. Să stai alături de ei, să legitimezi un partid cum e AUR e chestie de onoare, de morală şi dacă nu mai avem nici onoare nici morală în România, atunci e  mai greu. Nu e vorba de guvernare. Totuşi, ca oameni, când stai şi te uiţi în oglindă şi vezi că stai lângă cei de la AUR care au avut un comportament îngrozitor împotriva românilor, aici e o analiză pe care trebuie să şi-o facă singuri”, a declarat Cîţu sâmbătă, la Timişoara.

Citeşte şi PSD vrea să ia faţa USR-PLUS şi AUR. Social-democraţii vor depune propria moţiune de cenzură şi o vor promovată în Parlament înaintea celei iniţiate de alianţă – SURSE