USR se destramă, o nouă demisie la vârf: „Mi-am pierdut speranţa că partidul va fi reformat”

Fostul consilier USR Adrian Slabu scrie și că „în acest moment că nu mai pot să ies în stradă pentru a vorbi cu oamenii și să-i privesc senin în ochi”.

13 mart. 2023, 14:35
USR se destramă, o nouă demisie la vârf: „Mi-am pierdut speranţa că partidul va fi reformat”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Adrian Slabu, unul dintre cei șase consilieri județeni ai USR Iași, anunță că va părăsi partidul condus de Cătălin Drulă. „Deși am știut de la început că USR-ul este departe de a atinge acest deziderat în ultima perioadă mi-am pierdut și speranța că el va putea fi reformat”, susține Slabu.

Glume cu tentă sexuală, de la tribuna Parlamentului, între un deputat PSD şi o colegă de la USR: „Ştiu că femeile se bucură pentru orice minut în plus”/”Eu vin aici în calitate de deputat ales, nu de colega dumneavoastră de glumiţe de pahar”
Fostul consilier USR scrie și că „în acest moment că nu mai pot să ies în stradă pentru a vorbi cu oamenii și să-i privesc senin în ochi”. Potrivit legii, demisia din partid atrage automat pierderea calității de ales local – lucru care nu este valabil și pentru parlamentari.

„Am intrat în politică, acum 4 ani, convins că dacă vrem să schimbăm ceva în această țară trebuie ca fiecare dintre noi să se implice. Am plecat la drum cu speranța că mai întâi vom construi un partid care să reflecte societatea pe care noi ne-o dorim.
Deși am știut de la început că USR-ul este departe de a atinge acest deziderat în ultima perioadă mi-am pierdut și speranța că el va putea fi reformat. Simt în acest moment că nu mai pot să ies în stradă pentru a vorbi cu oamenii și să-i privesc senin în ochi. În acest context, vă anunț că mi-am dat demisia din calitatea de membru al USR”, a scris Adrian Slabu pe pagina sa de Facebook.

Emanuel Ungureanu, deputat USR, susţine că are informaţii despre un alt spital unde ar fi refolosite stimulatoare cardiace

Unul dintre cei sase consilieri judeteni ai USR va parasi CJ, in urma demisiei sale din partid. Potrivit legii, demisia din partid atrage automat pierderea calitatii de ales local – lucru care nu este valabil si pentru parlamentari.

Cine este Adrian Slabu, ex-USR, autocaracterizare:

„Am terminat Facultatea de Mecanica din Iasi după Revoluția din 1990. De aceea nu am mai avut repartiție așa cum se dădea la terminarea facultății. După câțiva ani de căutări am intrat în industria construcțiilor ca reprezentant al furnizorilor care proiectau și livrau materiale pentru realizarea fațadelor de perete cortină.
În cei 𝟮𝟰 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 în acest domeniu pot spune că am cunoscut și colaborat cu toți arhitecții, antreprenorii, constructorii și beneficiarii care au construit clădiri cu sisteme vitrate din sticlă și aluminiu atât din Iași, cât și din județele alăturate. Am participat la 𝗻𝗲𝗻𝘂𝗺𝗲𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗴𝗼𝗰𝗶𝗲𝗿𝗶 între actorii enumerați mai sus, unde trebuia să prezint atât elemente de proiectare și calculație de preț a tâmplăriei, cât și termenii contractuali de livrare a materialelor.
În asigurarea asistenței tehnice la montarea pereților cortină am participat la construcția multor clădiri din Iași precum: Palas Mall, Iulius Mall, Centrul Expozițional Moldova, Continental Automotive din C.U.G., Centru de evenimente AGORA, EGROS, Hotel Indiana, Hotel Pleiada, Piața Agro-alimentară Centrală și Traian din Vaslui, Cornișa Aqua Parc din Botoșani.
Cred că cei care au colaborat cu mine mă vor vota pentru Consiliul Județean pentru că ei știu că oriunde mă implic, o fac cu 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 și simț de răspundere! „