Usturoi și 7 foi de dafin: Ingrediente banale pentru un adevărat miracol în casă. Efectele se văd imediat

Ce poti face cu usturoi si foi de dafin? O idee ar fi sa gatesti, insa poti pune in aplicare si un truc care-ti va umple casa de energii pozitive si va alunga starile negative ale celor ce locuiesc in ea.

13 oct. 2023, 06:00
Usturoi și 7 foi de dafin:  Ingrediente banale pentru un adevărat miracol în casă. Efectele se văd imediat

Câteva frunze de dafin schimbă ghinioanele din casa ta. Energia negativă din casa ta nu este ceva ce vrei să experimentezi. Acasă este un loc sacru în care poți găsi o atmosferă liniștită, dar energia negativă poate pătrunde uneori în casa ta și poate cauza multe probleme care îți afectează viața în fiecare segment. Din fericire, există multe modalități simple de a te ajuta să scapi de vibrațiile rele.

Bagă 7 foi de dafin şi 7 căţei de usturoi într-o sticlă, apoi ascunde-o în casă. Vezi ce se va întampla în maxim o săptămână

O casa incarcata energetic se va reflecta asupra starii de spirit a proprietarului si a celor ce locuiesc in ea. Atunci cand ajungi acasa, dupa o zi incarcata, confortul din propria locuinta ar trebui sa te destreseze, sa te linisteasca, sa te faca sa uiti de grijile de peste zi si cele ce urmeaza a doua zi. Daca acest lucru nu se intampla, ba dimpotriva, starea de angoasa se accentueaza, este posibil ca in casa ta sa graviteze o energie care sa te afecteze pe termen lung. Si pentru ca nu-ti doresti asta, iti prezentam o solutieieftina, la indemana, care chiar functioneaza! Nu costa nimic s-o incerci. Afla cum trebuie sa procedezi in randurile de mai jos.

Unde trebuie să arzi frunzele de dafin ca să dea norocul peste tine! Banii și succesul vor curge gârlă

Ritualul pe care vi-l vom prezenta astazi poate detecta energia negativa din casa dumneavoastra si o elimina. Metoda este foarte ușor de aplicat și te va ajuta să restabiliți pacea și armonia în casa dumneavoastră. Iată ce trebuie să faci:

Ingrediente:

7 catei de usturoi

7 frunze de dafin

1 litru de apă minerală

1 pâlnie

1 sticla cu capac

Ce se întâmplă cu corpul nostru dacă bem apă de stafide în fiecare dimineață

Adăugați apa minerală folosind o pâlnie în sticlă, apoi adăugați usturoiul, foile de dafin și închideți bine sticla. Ascunde sticla într-un colț al casei tale unde nimeni nu o va putea vedea și vei vedea singur că vibrațiile rele vor dispărea rapid.

Această metodă a fost folosită pentru a face față energiilor negative. Este complet natural și vă protejează sănătatea mentală și fizică. Încercați doar dacă bănuiți că aveți energii negative în casa dvs. și veți fi uimiți de rezultate!