Vă amintiți de „Puicuța Pițipoancă”? De când reclama s-a viralizat, omul de afaceri e vizat continuu de controale

Puicuța Pițipoancă, reclama care i-a adus necazuri unui om de afaceri. De când s-a viralizat, controalele la firmă nu se mai opresc.

13 ian. 2024, 12:38
Vă amintiți de „Puicuța Pițipoancă”? De când reclama s-a viralizat, omul de afaceri e vizat continuu de controale
Puicuța Pițipoancă a făcut furori pe internet

Puicuța pițipoancă îi face probleme producătorului din Tulcea. O imagine a unei reclame la carnea de pui a devenit virală pe internet.  Chiar dacă circulă de câțiva ani pe rețelele sociale, internauții continuă să se amuze când o citesc.

Imaginea indică un pui întreg, pe eticheta căruia este scrisă o poezie comică, cu titlul „Puicuța pițipoancă”.

„Cu codița ridicată / Și cu pieptul cam bombat / Piți vine de la shopping / Cu un look ușor schimbat. / Cardu’ l-a tocat întruna / De-a ajuns bietul cocoș / Și cu creasta ofilită / Și cu ouăle pe jos”.

Citește și: „Puicuța Pițipoancă”, brandul românesc devenit viral pe internet. Invenția îi aparține unui fermier dintr-un sat din Tulcea

Fotografia s-a viralizat și, chiar dacă profesioniștii din marketing nu au apreciat-o, internauții au continuat să se amuze: „Și cu asta s-a terminat copywriting-ul, a murit marketingul și mă rog, ce mai vreți voi”, a fost unul dintre comentariile cele mai acide. Dar asta nu a fost cel mai rău lucru pe care i l-a producătorului această publicitate.

Întrebat ce i-a adus această reclamă, producătorul tulcean a răspuns: „Controale mai multe. Au ajuns să mă sune de la Ministerul Agrculturi, să mă întrebe câte păsări am, dacă sunt înregistrat etc”, spune el.

Chiar dacă a fost dezamăgit de aceste reacții din partea organelor de control, el spune că nu se dă bătut.

„Singurii care n-au venit sunt Garda de mediu și ITM. În rest, toți au venit, au sunat, s-au interesat: măi, vezi să nu ne creezi greutăți. Dar mă întreb ce greutăți să-ți creeze o poezie? Nu-i înțeleg pe oameni”, mai spune Marian Dragotă, proprietarul firmei, medic veterinar la bază.

Citește și: Imaginile zilei! Porc plimbat cu BMW-ul în Olt! Reacţiile fabuloase ale internauţilor: „Asta a fost ultima dorinţă a porcului: să se plimbe cu BMW-ul”/”Pe ultimul drum cu BMW-ul”

Acesta a explicat de unde i-a venit ideea cu „puicuța pițipoancă”: Am scris-o când mergeam la familia mea la Cluj. Mergând prin Râmnicu Vâlcea, a trecut o , cu telefonul în mână, cu două pungi cu cadouri și arăta perfect. Modul în care era botoxată, aranjată, cu toate mărite… am scris-o în mașină. Până am trecut de Sibiu era deja compusă”, relatează el.