Va fi Sfârşitul Lumii pe 27 iunie 2020? Profeţiile lui Nostradamus coincid cu cele din serialul Dark

Nostradamus, celebrul prezicător care în 1555 a publicat o colecţie de profeţii şi a avertizat cu privire la crizele care umanitatea le va traversa în secolele următoare, are un ciudat punct comun cu serialul Dark, difuzat de Netflix, în care se vorbeşte despre călătoriile în timp.

12 iun. 2020, 19:14
Va fi Sfârşitul Lumii pe 27 iunie 2020? Profeţiile lui Nostradamus coincid cu cele din serialul Dark

Predicţiile lui Nostradamus şi ale producţiei Netflix coincid în punctul în care se ajunge la un aşa-zis Sfârşit al Lumii, care ar urma să aibă loc pe 27 iunie 2020. Atât serialul, cât şi Nostradamus descriu o imagine sumbră şi relevă pericolul la care este expusă specia umană în noaptea  de 27 spre 28 iunie, când va avea loc o conjuncţie planetară între Satrun, Neptun şi Uranus. 

În serialul Netflix, sfârșitul umanității are loc, aşa cum ştim, pe 27 iunie 2020, din cauza unei catastrofe nucleare care distruge aproape total viața în Germania, iar în lume mai rămân doar câţiva supraviețuitori, care sunt constrânşi să lupte pentru existenţa de zi cu zi în circumstanțe devastatoare. Nostradamus, la rândul său, a avertizat că respectiva conjuncție planetară este aspectată foarte prost pentru umanitate și, deşi nu menționează explicit data de 27, el a prezis că va exista un mare dezastru natural, incendii și temperaturi insuportabile pe planetă (care ar putea coincide cu consecințele unei explozii nucleare, așa cum apare ea în Dark).

Citeşte şi Profeţia lui Nostradamus care profoacă fiori românilor. Ţara care reprezintă cel mai mare pericol pentru România

Serialul Dark, prima producţie Netflix realizată în Germania, a luat publicul platformei pe nepregătite în 2017, cu un prim sezon care a provocat consistente sesiuni de binging în întreaga lume. Cu un fir narativ mai mult decât complex şi un număr impresionant de personaje schimbând banda pe autostrada timpului, serialul şi-a format rapid un public fidel, mulţi spectatori etichetându-l drept un „mindfuck” total. Serialul este doldora de replici ultra-criptice, spre exemplu: „Totul se va sfârşi curând. Dar până atunci totul trebuie să rămână ca şi până acum„.