Vă mai amintiți de actrița din serialul ”Sclava Isaura“. Lucelia Santos, femeia care a cucerit România după Revoluție este de nerecunoscut

Lucelia Santos, femeia care a cucerit România după Revoluție, cu rolul Isaurei din serialul fenomen ”Sclava Isaura”, este de nerecunoscut. Actrița de origine braziliană în vârstă de 66 de ani a aniversat de curând 50 de ani de carieră.

16 aug. 2023, 18:41
Vă mai amintiți de actrița din serialul ”Sclava Isaura“. Lucelia Santos, femeia care a cucerit România după Revoluție este de nerecunoscut
Vă mai amintiți de actrița din serialul ”Sclava Isaura“

Vă mai amintiți de actrița din serialul ”Sclava Isaura“. Serialul ”Sclava Isaura/Escrava Isaura“ a fost difuzat în România de Televiziunea Română, la fel ca și filmul „Dallas“ la scurt timp după revoluție.

Citește și Ce lecție i-a dat o soacră nurorii sale care o trata ca pe sclava Isaura. ”Nu m-a tratat niciodată cu respect, deși i-am crescut nepoata”

Vă mai amintiți de actrița din serialul ”Sclava Isaura“

Atunci românii au făcut pentru prima dată cunoștință cu Isaura o superbă tânără chinuită de tiranicului ei stăpân Don Leoncio.

Telenovela braziliană a ținut publicul din România lipit de televizoare și nu era om care să nu fredoneze genericul serialului fenomen care a fost rulat în peste 80 de țări, inclusiv în fosta Uniune Sovietică, unde a fost prima telenovelă transmisă acolo.

Mai mult, Lucelia Santos a fost prima actriță străină care a apărut într-un serial difuzat la TV în China.

Actrița care a cucerit inimile românilor la vârsta de 19 ani, după ce a interpretat rolul Isaurei este născută pe 20 mai 1957 în Sao Paulo (Brazilia).

De-a lungul timpului, ea a jucat în numeroase alte producții de televiziune și filme în Brazilia, dar niciunul nu s-a mai bucurat de succesul „Sclavei Isaura“.

Cu toate acestea rolul din serialul ”Scalva Isaura” și-a pus amprenta foarte puternic asupra carierei sale, însă nu într-un foarte plăcut pentru ea pentru că zeci de ani a fost identificată cu acest personaj.

Pentru a scăpa de imaginea de ingenuă a sclavei Isaura, Lucelia Santos a pozat de două ori în revista Playboy în anul 1980 și 1981. Deși numerele cu ea pe copertă s-au vândut foarte bine, au născut polemici în Brazilia, unde a fost aspru criticată de fanii săi.

Recent, actrița Lucelia Santos a aniversat recent 50 de ani de carieră, iar în ultimii ani s-a concentrat pe zona de teatru, nemaiacceptând roluri în telenovele.

Pe plan amoros nu putem spune că i-a mers extraordinar Luceliei Santos. Câțiva ani ea fost căsătorită cu compozitorul şi dirijorul John Neschling, de care din păcate a divorţat. Cu toate acestea, cei doi au împreună un fiu, Pedro, în vârstă de 41 de ani, care a îmbrățișat meseria mamei sale.

Citește și Doliu în lumea filmului. Actiţa Angela Lansbury a murit la vârsta de 96 de ani