Vă mai amintiţi de Carmen Trandafir? Cântăreaţa trăieşte o adevărată dramă

In anii ’90, Carmen Trandafir era o artista in voga, melodiile sale fiind fredonate de multi, iar ea urca pe scena marilor festivaluri de la noi.

26 iul. 2015, 13:03

Anii au trecut, iar lumea a uitat de Carmen Trandafir, scrie wowbiz.ro. In urma cu ceva timp, invitata in emisiunea de la TVR, moderata de Corina Danila, artista a fost intrebata de ce s-a retras din muzica.

„Nu voit m-am retras, dar lucrez intr-un circuit inchis. Am inregistrat chiar si melodii noi, dar avand acest „handicap”, ca nu am unde sa ma promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu stie nimic de mine”, a marturisit cu tristete cantareata.

Citeşte şi What’s Up este GRAV BOLNAV. Cântăreţul trebuie operat de urgenţă. „Timpul mă presează teribil…”

„Mi-am cam luat gandul ca voi ajunge vreodata pe radio. Eu nu mai sunt noua si nici nu pot sa ma reinventez. Ce sa fac, sa tai din nume? Bine, ma numesc doar „Carmen”, sa lucrez si la imagine? Pot sa fac si asta, dar ca sa fac lucruri foarte facile, muzica vorbind, mi-e mai greu”, a spus Carmen Trandafir.

Artista a marturisit ca e invitata la evenimente private si acolo canta, dar pe scenele mari nu a mai ajuns decat foarte rar, si atunci invitata sa cante cate o melodie, eventual cu cate o formatie.

Citeşte şi Mirabela Dauer, o veste tristă: „Probabil că atât meritam…”

In plan personal insa, Carmen Trandafir este foarte bine. Cantareata este casatorita cu comentatorul sportive Emil Gradinescu si impreuna au o fetita de sase ani.