What’s Up este GRAV BOLNAV. Cântăreţul trebuie operat de urgenţă. „Timpul mă presează teribil…”

What’s Up s-a nascut cu mari probleme de vedere. Acum, la 26 de ani, artistul vede numai cu ochiul drept. Insa, pentru a nu ramane orb, cantaretul va fi nevoit sa faca o operatie, prin care sa i se inlocuiasca cristalinul.

25 iul. 2015, 08:02
What’s Up este GRAV BOLNAV. Cântăreţul trebuie operat de urgenţă. „Timpul mă presează teribil…”

Apare mereu pe scena cu ochelari de soare la ochi, iar multi considera gestul lui What’s Up ca fiind unul sfidator, scrie cancan.ro. Realitatea este, insa, alta. Cantaretul vede cu un singur ochi, asa ca prefera sa intre pe scena cu ochelari pentru a se putea concentra: „Eu nici nu vad bine publicul. De cele mai multe ori cant cu ochii inchisi, pentru ca asa simt mai bine melodia, atmosfera. Acesta este motivul pentru care ma vedeti mereu cu ochii acoperiti. Nu este vreo fita, ci o necesitate”, isi incepe What’s Up pledoaria.

Citeşte şi Credea că are o anemie, însă Connect-R este mult mai bolnav. Are INTERZIS la concerte

Artistul are probleme cu vederea inca de la nastere. Desi are numai 26 de ani, What’s up are o dioptrie de -15 la ochiul stang, motiv pentru care mai vede cu un singur ochi: „Cu unul vad foarte bine, dar cu celalalt mai deloc. Cat am fost mic am suferit din aceasta cauza, insa, acum, nu imi mai fac probleme, m-am obisnuit. Nu am simtit niciodata ca oamenii ma privesc ca si cum as avea vreun handicap. Sunt mandru de mine”, a mai spus indragitul artist.

Are nevoie urgenta de operatie

Pe zi ce trece, What’s Up are probleme din ce in ce mai mari cu vederea. Tocmai de aceea, el trebuie sa fie supus urgent unei operatii la ochi. Ar fi trebuit sa faca aceasta interventie inca de acum un an si jumatate, insa, aparatul nu functiona.

Citeşte şi Mihai Mărgineanu şi Andrei Crăciun o DESFIINŢEAZĂ pe Delia

„Trebuie sa imi schimbe cristalinul, in asta consta operatia. Nu este ceva usor. Sunt constient ca trebuie sa fac acest lucru, altfel raman orb. As fi facut-o de urgenta, dar nu imi permit. Pur si simplu nu imi permit sa anulez concertele, timpul ma preseaza teribil. Suntem in toiul verii, avem multa treaba”, a declarat What’s Up.