Vă mai amintiţi de Kelly din Beverly Hills? Cum arată actriţa Jennie Garth, la 40 de ani FOTO

Actriţa Jennie Garth, cunoscută pentru rolul Kelly din "Beverly Hills 90210", a fost surprinsă de fotografi în costum de baie. Vedeta în vârstă de 40 de ani a uimit prin aspectul său fizic de invidiat.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 15:50
Vă mai amintiţi de Kelly din Beverly Hills? Cum arată actriţa Jennie Garth, la 40 de ani FOTO

Silueta actriţei a putut fi admirată în weekend în Las Vegas, când Jennie a ieşit în evidenţă într-un costum de baie galben la petrecerea de Ziua Muncii de la Palazzo Resort & Casino.

În urma divorţului de soţul ei, Peter Facinelli, pe care cei doi l-au făcut publică recent, Jennie Garth a pierdut foarte mult în greutate, fiiind considerată de mulţi o nouă victimă a unei “diete de despărţire”.

Fotografiile de la Palazzo Resort o arată pe Jennie Garth distrându-se de minune la petrecerea de la piscina hotelului, mulţumită de atenţia pe care o primea de la diverşi bărbaţi, informează Daily Mail.

Actriţa a recunoscut că reducerea considerabilă a taliei din ultimele luni a fost influenţată de despărţirea de Facinelli: “Cred că oricine a trecut prin ceea ce mi se întâmplă mie acum şi ceea ce mi s-a întâmplat în ultimii doi ani poate spune că şi corpul suferă uneori schimbări odată cu starea de spirit.”

Totuşi, Jennie a dezminţit că ar ţine o dietă, spunând doar că mănâncă sănătos pentru a le da un exemplu pozitiv fetelor ei.

Jennie Garth şi Peter Facinelli, care au împreună trei fiice – Luca, de 15 ani, Lola, de nouă ani, şi Fiona, de cinci ani – s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune „An Unfinished Affair”, din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV „Beverly Hills, 90210”. Actriţa americană a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996-1998.