Vă mai amintiți de Mia și Roberta din celebra telenovelă ”Rebelde”? Cum au ajuns să arate la 16 ani de la terminarea filmărilor. Le mai recunoști?

În urmă cu mai bine de 16 ani, celebra telenovelă Rebelde făcea furori în întreaga lume. Printre personajele preferate de toți adolescenții români se aflau, evient, Mia și Roberta, interpretate de Anahi și Dulce Maria. Iată cum au ajuns să arate acestea în ziua de azi.

19 iun. 2022, 15:16

În 2004 până în 2006, adolescenții români s-au putut delecta cu una dintre cele mai urmărite telenovele din toate timpurile – Rebelde. Gașca de elevi ai unul liceu de lux din Mexic le-a furat inimile românilor noștri, care au trăit la maximum toate cele mai bine de 400 de episoade.

În plus, telenovela nu s-a bucurat de succes doar în plan cinematografic, ci și muzical, pentru că șase dintre actori, dintre care făceau parte și cele două actrițe, Anahi și Dulce Maria, au pus bazele trupei RBD, care a făcut furori în întreaga lume.

Îţi mai aminteşti de Pisi din „Inimă de ţigan”? Cum arată Dana Hauer după 13 ani

Au strâns zeci de milioane de fani, iar Rebelde și RBD au ajuns un fenomen. Din păcate, cei șase au decis, după câțiva ani, să o ia pe drumuri separate.

Recent, însă, patru dintre cei șase, respectiv Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher von Uckermann au decis să se reunească.

Anahi și Dulce Maria au devenit mame

Viața celor două protagoniste, Anahi, care juca rolul Miei, și Dulce Maria, care o interpreta pe Roberta, s-a schimbat radical. Cele două s-au căsătorit și au devenit mame.

Vă mai amintiţi de Mona Nicolici? Cum arată şi cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare de la Observator

Prima care a spart gheața a fost Anahi. Artista, ajunsă astăzi la 39 de ani, s-a căsătorit în 2015 cu politicianul Manuel Velasco Coello, cu care are doi băieței, Manuel Velasco Puente și Emiliano Velasco Puente. Anahi și-a continuat cariera artistică solo, bucurându-le în continuare inimile fanilor.

În ceea ce o privește pe Dulce Maria, ea s-a dedicat mai mult filmului. De altfel, s-a și căsătorit în 2019 cu Paco Álvarez, producător de filme. Un an mai târziu, Dulce Maria a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a adus pe lume o minunăție de fetiță.

Acum, rămâne de văzut dacă membrii trupei RBD se țin de cuvânt și vor apărea, din nou, în fața fanilor, fie chiar și în formulă de patru, așa cum au promis.