Vă mai amintiţi de SPINTECĂTOAREA de la MORGĂ? S-a transformat RADICAL

În urmă cu 6 ani, Mihaela Zăgrean, o tânără din Petroşani, a păcălit un medic că este studentă la medicină şi l-a rugat să o lase să facă necropsia unui cadavru, voind însă să se fotografieze cu acesta. De tunci încolo i s-a dat porecla de "Spintecătoarea de la Morgă".

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 21:13

Mihaela Zăgrean are acum 23 de ani şi este de nerecunoscut. Fata care acum 6 ani reuşise să păcălească un medic ca să o lase să facă necropsia unui cadavru, cu gândul ascuns de a-şi face un fetiş fotografiindu-se cu mâinile vârâte în cadavru, şi-a promovat astfel propriul ei cult.

Ea a ajuns de curând şi în paginile publicaţiei britanice Daily Mail, care îi repovesteşte aventura schimbării uluitoare. Astfel, tabloidul britanic scrie că acum Mihaela este o femeie înstărită, transformată fizic total, prin operaţii estetice costisitoare şi are o droaie de admiratori online. 

Practic, Mihaela este de nerecunoscut, iar Daily Mail spune că s-ar fi căsătorit cu un admirator bogat, care i-ar fi plătit această uluitoare transformare fizică. Aceeaşi publicaţie spune că Mihaela ar fi chiar şi mama a doi copii. Nu în ultimul rând, are şi o pisică „Sfinx”, foarte preţioasă, pe care a colorat-o în diverse culori şi de care nu se desparte aproape niciodată.