Anamaria Prodan, declarații despre a treia căsătorie: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

Anamaraia Prodan a divorţat şi este deja în căutare de un nou soţ. Impresara a oferit câteva indicii despre bărbatul de la care ar accepta imediat inelul.

11 dec. 2022, 20:56
Anamaria Prodan, declarații despre a treia căsătorie: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

Anamaria Prodan susține că s-ar căsători doar cu un bărbat realizat profesional, unul de mare succes, tipul lui Ioan Țiriac, cunoscutul om de afaceri din România. Întrebată în podcast dacă se mai vede în vreo relație, în vreo căsătorie, Anamaria Prodan a povestit: „A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa: pentru care mândria, demnitatea și puterea… trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic… dacă există bărbatul ăla care își dorește să o aibă pe Anamaria Prodan alături, cu care să construiască un imperiu mai puternic decât fostul imperiu Reghecampf-Prodan, care știe că atunci când iese cu mine trebuie să se facă liniște din ambele părți, care știe că respectul față de familie trebuie să fie atât de sus”, a spus ea.
Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit. Impresara împlineşte 50 de ani, peste câteva zile: „Am plâns în acest loc”

Și a continuat: „Pe Reghecampf l-am ridicat în vârful piramidei, dar nu a știut să se mențină. Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează. Și dacă de exemplu îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac, înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc, și iar să cadă cu vreo parașută de asta”, a mai declarat impresara.

Anamaria Prodan a mărturisit că vârsta nu ar fi o piedică în relația, dacă partenerul ar avea mai mulți ani decât ea. „Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani. Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!”, a mai spus ea în podcastul „Tare de tot”, conform as.ro.

Anamaria Prodan nu are de gând să renunțe la numele Reghecampf. Impresara spune că a făcut istorie cu numele Prodan Reghecampf și va renunța la numele de familie al fostului soț când va simți nevoia.

Deși antrenorul și-a dorit ca fosta lui parteneră să nu-i mai poarte numele de familie, Anamaria Prodan nu are de gând să renunțe la numele pe care l-a dobândit după căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. „Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume, am să mi-l scot singură de pe pașaport.

De ce l-a lovit, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Ce i-a spus antrenorul după ce a fost agresat VIDEO