Plăţile pentru vacanţele cumpărate online sunt de acum ultrasecurizate

ePayment (acum integrată în PayU) a dezvoltat 45 de filtre de siguranță a tranzacțiilor pentru a spori securitatea achiziţiilor online, realizate la prima agenţie de turism online de la noi - Paravion.ro.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 09:54
Plăţile pentru vacanţele cumpărate online sunt de acum ultrasecurizate

Pentru platforma Paravion.ro, PayU folosește diagrame special dezvoltate și personalizate care securizează informaţiile introduse în formularele online, garantând confidențialitatea datelor înscrise pe cardurile turiștilor.

În 2011, site-ul Paravion.ro a înregistrat peste 80.000 de rezervări turistice și circa 3 milioane de cîutari pentru bilete de avion.

“Clienții din România care cumpără pe Paravion.ro sau pe alte site-uri securizate de PayU, vor beneficia de cele mai noi servicii și metode în domeniu pentru a se bucura 100% de siguranța și confortul plăților online. Instrumentele automate de filtrare sunt susținute și de departamentul anti-fraudă care lucrează 24/7/365 și care asigură verificarea manuală a tranzacțiilor suspecte”, a declarat Cristian Herghelegiu, country manager PayU.

Un astfel de serviciu este plata online prin internet banking, cu primirea instant a confirmării de plată, lansată în România în vara anului 2011 de către PayU România în parteneriat cu ING Bank. Metoda plății online prin Internet banking va fi dezvoltată și în parteneriat cu alte bănci, beneficiind de experiența grupului în alte țări unde ponderea acestui tip de plată depășește 50%.

Paravion.ro
a adoptat în 2005 sistemul de plăți online cu card bancar oferit de GECAD ePayment, fiind prima agenție de turism online care a început să tranzacționeze cu ajutorul ePayment, acum integrată în PayU.

Paravion.ro
este prima agenție de turism online, de la noi. Începând din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, unul dintre cei mai mari jucători din turism din România.

Grupul PayU oferă soluții profesionale pentru piața e-commerce din regiune, fiind prezent în Polonia, Cehia, România și, în curand, în Ungaria.
PayU a procesat în 2010 peste 31 milioane de tranzacții, de peste 800 milioane de euro.