Vacanță de coșmar pentru Octavia Geamănu. Ce se întâmplă cu vedeta: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerări în ureche”

Octavia Geamănu credea că va avea parte de o vacanță de vis, dar totul s-a transformat într-un coșmar când.

03 iul. 2023, 15:39
Vacanță de coșmar pentru Octavia Geamănu. Ce se întâmplă cu vedeta: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerări în ureche”
Octavia Geamănu, probleme după ce s-a întors din vacanță

Octavia Geamănu a trecut printr-o experiență neașteptată după ce a avut parte de o vacanță binemeritată. Chiar dacă planul era să se relaxeze și să se întoarcă acasă cu forțe proaspete, vedeta s-a ales cu probleme de sănătate.

Vedeta de televiziune a mers în Grecia, iar totul a decurs foarte bine, până când a crezut că este răcită. Când a revenit acasă, avea nasul înfundat, așa că a tratat totul ca pe o simplă răceală. Însă, totul a luat o turnură neașteptată atunci când și-a dat seama că nu mai aude deloc cu urechea dreaptă. La scurt timp a mers de urgență la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic.

Citește și: Octavia Geamănu a răbufnit, are trei procese cu Antena 1 şi ameninţă cu noi dezvăluri din interior: „Primesc mesaje cu situaţii dramatice de acolo”

Octavia Geamănu suferea de otită, care a fost netratată. Medicul i-a dat tratamentul adecvat, dar problemele nu au dispărut în totalitate. Acum ia mai multe medicamente, situația fiind una extrem de dureroasă.

„Ultimele două săptămâni au fost crunte pentru mine. Am prins o otită din zbor (eu credeam că am alergie, apoi că am răcit – de unde și-un tratament aiurea de capul meu cu Nurofen ) care m-a adus în stadiul (rapid) de a avea timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche și lipsa auzului total la urechea dreaptă.

Încă nu aud total cu dreapta, dar am încredere că voi fi bine curând după câte antibiotice, spray-uri și medicamente am luat. Credeți-mă, e ceva serios! Și dureros”, a scris Octavia Geamănu pe rețelele sociale.

Citește și: Cât de luxoasă este casa Octaviei Geamănu. Vila are și o cameră folosită pe post de studio de înregistrări

Vedeta a dezvăluit pentru click.ro că nici în aceste momente nu s-a vindecat complet, chiar dacă au trecut deja două săptămâni. Încă nu aude cu urechea dreaptă, dar speră că problemele se vor remedia.