Cât de luxoasă este casa Octaviei Geamănu. Vila are și o cameră folosită pe post de studio de înregistrări

Octavia Geamănu pare că are parte de viața perfectă! Aceasta trăiește o iubire ca în filme, alături de soțul ei Marian Ionescu. Cei doi au reușit să construiască o relație de vis și nu numai atât. Împreună au și o casă superbă, de care se bucură zi de zi. Iată cum arată vila fostei prezentatoare de la Antena 1.

08 mai 2023, 23:50

Octavia Geamănu și Marian Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Andrei, fiul pe care îl au împreună. Cei doi fac o echipă extraordinară și reușesc să se completeze pe toate planurile. Aceștia trăiesc împreună într-o casă superbă, cu care se pot mândri.

Citește și: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, apariţie şocantă la ceremonia Turquoise Carpet. „Make love not war!” VIDEO

Vila în care Octavia Geamănu trăiește alături de iubirea vieții ei are o valoare estimată de peste 400.000 de euro. Camera dispune de numeroase camere, printre care și una care funcționează ca studio de înregistrări. Tot în casa lor își găsește loc și un atelier de pictură.

Cei care o urmăresc constant pe Octavia Geamănu știu deja că aceasta trăiește o minunată poveste de dragoste, dar cu toate aceastea, fosta prezentatoare TV alege să doarmă într-un dormitor separat. Foarte multe voci au criticat alegerea blondinei, însă vedeta a venit cu o replică pentru toți cei care au comentat acest aspect.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu, nici cu Andrei n-am dormit. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea, somnul este sfânt pentru mine. Plus că în ultimele luni eu nu mai dorm cum trebuie, dorm haotic, mă trezesc la 3 dimineața, la patru fac pilates. Nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm”, a spus vedeta.

Ce spune Octavia Geamănu despre casa ei

Vila în care locuiesc este superbă, așa că nu este de mirare că Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt extrem de încântați de ceea au reușit să construiască. Prezentatoarea TV a dezvăluit persoanelor care o urmăresc, cât de importantă este pentru ea casa ei și cât de bine și confortabil se simte acolo.

„Pentru mine acasa este mai mult decat un loc, este un sentiment. Oricat de entuziasmata as fi cand plec undeva, nimic nu se compara cu sentimentul pe care il am cand ma intorc. E cineva care sa nu simta acel Nicaieri nu-i ca acasa”, a scris Octavia Geamănu.

Citește și: Ce gest romantic a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman cu ocazia zilei ei de naștere: „Nu am ce să comentez. Este, este și normal să fie așa”