Vacanţa de Paşte pe Valea Prahovei, cu 50% mai scumpă decât în restul anului. Preţurile variază între 1.225 de lei şi 6.000 de lei

Anul acesta, vacanţa de Paşte petrecută pe Valea Prahovei va costa cu 50% mai mult decât în restul anului. Preţurile sejururilor în perioada Sărbătorilor Pascale variază între 1.225 şi 6.000 de lei. 

11 apr. 2022, 13:58
Vacanţa de Paşte pe Valea Prahovei, cu 50% mai scumpă decât în restul anului. Preţurile variază între 1.225 de lei şi 6.000 de lei

Vacanţa de Paşte scoate din buzunarele românilor, anul acesta, o sumă considerabilă. Hotelierii se întrec în oferte care de care mai tentante. Preţurile variază, desigur, în funcţie de numărul de stele sau de margarete sau în funcţie de numărul de copii.

Astfel, conform tarifelor făcute publice de Asociaţia pentru promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, o vilă din staţiunea Sinaia vine cu un pachet turistic pentru perioada 22-26 aprilie, care conţine următoarele: cazare în camera dublă la preţul de 1.225 de lei de persoană, mic dejun, întâmpinarea cu ouă roşii, vin, cozonac în noaptea de Înviere, cina în prima zi de Paşte si taxele locale, muzica live şi brunch tradiţional a doua zi de Paşte, potrivit News.ro.

Citeste si Prognoza meteo de Florii şi Paşte. Cum va fi vremea în intervalul 11 – 24 aprilie 2022

Vacanţa de Paşte pe Valea Prahovei, cu 50% mai scumpă decât în restul anului

Aceeaşi unitate hotelieră percepe, în restul anului, 880 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare, cu pensiune completă, aceasta fiind oferta standard.

Pentru cei care aleg să se cazeze la hotel, în Sinaia, costul unei vacanţe de Paşti la un hotel de trei stele ajunge la 1.840 lei. Oferta include patru nopţi de cazare, mic dejun, întâmpinare în noaptea de Înviere cu produse tradiţionale, prânz festiv de Paşte cu open bar şi DJ.

La patru stele, oferta creşte simţitor şi în funcţie de numărul de copii. Mai exact, un hotel de patru stele cazează cel mult doi adulţi şi doi copii în apartamente sau în cameră dublă de lux, preţurile pornind de la 3.500 de lei şi ajungând la 6.000 de lei pentru adulţi. Pentru copii se plăteşte, în funcţie de vârsta acestora şi de numărul de nopţi de cazare, până la 850 de lei pentru pachetul turistic care include mic dejun, primire cu ouă, cozonac şi vin în noaptea de Înviere, prânz în ziua de Paşti şi acces la spa.

Citeste si Minivacanţă de Paşte 2022. Când începe şi câte zile libere au românii. Ce se întâmplă cu românii de alte religii