Cine nu şi-ar dori o vacanţă „Din pat, pe pârtie”?

Nu vrei să ai surprize cu zăpada? Un concediu la 3000 de metri altitudine, în Tirol, vă scuteşte de eventualele probleme şi vă oferă amintiri greu de uitat.

RomaniaTV.net
30 nov. 2014, 17:56

Prognoza meteo v-a jucat feste? Evitaţi astfel de probleme, programând o vacanţă de iarnă la mare altitudine. În Tirol, puteţi să găsiţi spaţii de cazare, în locuri în care pârtia începe acolo unde se termină curtea interioară a hotelului. 

Sporthotel Sillian este un caz fericit pentru turiştii pasionaţi de sporturile de iarnă, pentru că are un domeniu schiabil propriu chiar în faţa hotelului. Sillian şi Valea Hochpuster se află la graniţa cu Tirolul de Sud. Situată la mare altitudine, zona garantează zăpadă naturală, soare şi o privelişte a munţilor Dolomiţi care vă va ţine răcoare şi în cele mai călduroase zile de vară. 

O zi de vacanţă

Luați skipass-ul de la recepția hotelului, eventual şi o pereche de schiuri de test şi, începând cu ora 8.30, urcaţi cu telegondola, pe vârful de 2.400 metri. Telescaunul de mare viteză pentru 6 persoane „Thurntaler” oferă accesul rapid deasupra limitei forestiere. Pe două coborâri solicitante şi trasee alternative cu zăpadă afânată, distracţia în zăpadă se poate savura din plin. Cine vrea să îşi facă încălzirea la o tură de schi fond, găseşte pârtia Hochpustertal, lungă de 60 kilometri, chiar în faţa hotelului. Ideală pentru antrenarea muşchilor și anduranţei este noua sală de fitness de pe acoperiş, dotată cu aparate de fitness de ultimă generaţie. În caz de febră sau dacă doriţi o pauză de relaxare, un masaj cu ulei de pin, o saună sau o baie de aburi vă readuc în cea mai bună formă pentru ziua următoare în natură, în Tirolul de Est.

Mai multe informaţii şi oferte de vacanţă gasiţi aici: www.visittirol.ro