Vacanța în Los Angeles i-a deschis ochii lui Dan Negru! Prezentatorul TV a aruncat bomba: „M-au dresat spunându-mi că-n lumea civilizată dispare cashul”

Dan Negru este fără doar și poate unul dintre cei mai faimoși și apreciați prezentatori TV din România. Anul acesta, vedeta a renunțat să mai prezinte Revelionul și a plecat într-o binemeritată vacanță în Los Angeles, unde a avut parte de mai multe experiențe care i-au deschis ochii.

04 ian. 2024, 12:11
Vacanța în Los Angeles i-a deschis ochii lui Dan Negru! Prezentatorul TV a aruncat bomba: „M-au dresat spunându-mi că-n lumea civilizată dispare cashul”
Vacanța în Los Angeles i-a deschis ochii lui Dan Negru!

Vacanța în Los Angeles i-a deschis ochii lui Dan Negru! Prezentatorul TV a ținut să împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare mai multe detalii din vacanța sa care i-au atras atenția.

Citește și Ce a făcut Dan Negru de Revelion, după ce a refuzat să mai apară la tv în noaptea dintre ani. „Nu anul trebuie să fie mai bun, oamenii trebuie să fie mai buni!”

Vacanța în Los Angeles i-a deschis ochii lui Dan Negru!

Dan Negru s-a arătat șocat de numărul redus de mașini electrice din trafic, dar și de prețul mai mic al combustibilului, dacă acesta este achitat în numerar și nu cu cardul.

„M-au dresat spunându-mi că-n lumea civilizată dispare cashul. În America, cashul e la căutare. Plătești cash, primești reduceri. M-au dresat că-n lumea civilizată viitorul e al mașinilor electrice. În America, le-am căutat cu lumânarea. Nu le-am găsit.

Americanul Mark Twain avea dreptate: dacă nu citeşti ziarele, eşti neinformat. Dacă le citeşti, eşti dezinformat”, a scris Dan Negru în descrierea unui material video filmat în trafic și la o benzinărie, în Los Angeles, California.

Mai mult, prezentatorul TV a povestit că în timp ce se afla în trafic, o mașină electrică s-a blocat chiar într-o intersecție, după ce a rămas fără baterie și a ajuns la concluzia că în lumea civilizată mașinile electrice nu sunt atât de utilizate tocmai din acest motiv.

Tot în vacanța din Los Angeles, Dan Negru a oprit la o benzinărie, unde a avut parte de un adevărat șoc.

După ce toți apropiații l-au sfătuit să nu meargă în America cu bani cash, Dan Negru a descoperit cu stupoare că, de fapt, cashul este mai ieftin în California decât banii achitați cu cardul. Și asta pentru că dacă plătești cash în Los Angeles primești discount, mai ales la benzină.

Potrivit prezentatorului, un galon de combustibil (3,78 litri) achitat cash, în Los Angeles, costă 4,49 dolari. Însă, dacă vrei să plătești combustibilul cu cardul, costurile se scumpesc, iar un galon ajunge la valoarea de 4,64 dolari.

Citește și Motivul pentru care Dan Negru nu mai face Revelioane la televizor. ”Lumea are și alte bucurii”