Vacanţe de lux pentru Crăciun şi Revelion: Un român a cumpărat o vacanţă de 100.000 de euro

Românii cu multe zerouri în conturi îşi fac vacanţele cu multe stele şi pe zeci de mii de euro. Cea mai scumpă vacanţă a fost deja cumpărată - 100.000 de euro pentru un Revelion ca-n filme.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 08:58

Un român a plătit 100.000 de euro pe vacanţa de Revelion în Bahamas. Căci aceasta este destinaţia de lux care ustură la buzunare. Şi dacă vă întrebaţi ce anume costă atât – transport, cazare, spa – absolut orice îşi poate imagina cineva că şi-ar dori în vacanţă.

Dacă totuşi nu aveţi atât de mulţi bani, sunt vacanţe şi la 50.000 de euro. Dar nu mai sunt foarte multe locuri. De data aceasta, destinaţia este în Caraibe. 10 zile la ultra lux costă 50.000 de euro pentru întreaga familie.

Anul acesta, pentru că românii sunt din ce în ce mai pretenţioşi – operatorii de turism au gândit o ofertă pe cât de non-conformistă, pe atât de atrăgătoare: Revelion în Kenya. 1.800 de euro de persoană. Zborul este direct, de pe aeroportul Otopeni până în Mumbasa, doar pentru acest sejur, doar de data asta.

Cei care îşi vor cumpăra o asemenea vacanţă vor putea să aleagă – ori o săptămână de safari, ori o săptămână pe plajă. Eventual, să combine distracţia.