Vacanţe de vis: Unde s-au relaxat în această vară vedetele autohtone VIDEO

Destinaţii de legendă, călătorii spirituale, sejururi exclusiviste pe Coasta de Azur, dar şi partide de pescuit în Deltă - aşa arată jurnalele de călătorie ale celebrităţilor autohtone în vara care tocmai s-a încheiat.

RomaniaTV.net
09 sept. 2012, 12:59
Vacanţe de vis: Unde s-au relaxat în această vară vedetele autohtone  VIDEO

America a fost destinaţia de vacanţă a Andreei Esca. Împreună cu familia şi câţiva prieteni, prezentatoarea TV a străbătut o porţiune din legendara „Route 66” unde a impresionat-o peisajul aproape ireal al zonei.

Loredana a avut şi ea parte de o vacanţă de vis, în Emiratele Arabe Unite. Cântăreaţa a fost într-o expediţie în deşert, a înnotat cu delfinii şi s-a îmbrăcat ca o cadână.

Alina Sorescu şi soţul ei, designerul Alexandru Ciucu, au petrecut două săptămâni la Monte Carlo, oraşul milionarilor de pe Coasta de Azur.

La rândul ei, Andreea Raicu a fost plecată într-o călătorie spirituală în India, unde a fost fascinată de frumuseţea Taj Mahal-ului. A dat o tură şi prin bazare, de unde şi-a cumpărat un sari de culoare roz.

Nicoleta Luciu a petrecut aproape două luni la Dubrovnik, în Croaţia. De organizarea concediului s-a ocupat soţul ei, Zsolt, imediat după nuntă.

În ceea ce-i priveşte pe Andra şi Cătălin Măruţă, după un an de muncă şi plin de concerte, aceştia s-au relaxat împreună cu prietenii pe plajele de pe Coasta de Azur. Ei şi-au continuat concediul pe litoralul românesc alături de băieţelul lor, David.

Notă discordantă a făcut Horia Brenciu. El a ales Delta Dunării, unde şi-a exersat cu succes abilităţile de pescar. Totuşi, prietenii s-au amuzat pe seama lui spunându-i că a prins cel mai mic peşte din Deltă.