Vacanţe early booking pentru 2018. Reducerile ajung până la 70%

Vacanțele early booking pentru 2018 au fost deja lansate, iar prețurile sunt de trei ori mai mici decât dacă aţi aştepta să le cumpăraţi anul viitor. Potrivit România TV, ofertele early booking de pe litoralul românesc ţin pasul cu cele din Bulgaria, Grecia, Turcia sau Spania.

16 oct. 2017, 11:47
Vacanţe early booking pentru 2018. Reducerile ajung până la 70%

Dacă v-aţi planificat concediul pentru anul viitor, acum este momentul să vă cumpăraţi o vacanţă redusă şi cu 70%. Hotelierii de pe litoralul nostru au lansat deja programul early booking, iar vânzările sunt peste aşteptări. Cele mai bune oferte le veţi găsi la hotelurile de 4 şi 5 stele care se vor inaugura în 2018, reţetă folosită cu succes în Turcia.

De exemplu, în mai veţi plăti pe întreg sejurul 150 de euro, în loc de 500, iar în vârf de sezon o vacanţă se cumpără acum cu 345 de euro în loc de 1.150. Potrivit România TV, în doar două săptămâni, cele 30 de hoteluri care au lansat oferte au vândut mai bine de jumătate din camerele pentru sezonul estival 2018.

În topul celor mai căutate destinaţii prin early booking se afla staţiunea Mamaia. Dacă plătiţi integral vacanţă până la sfârşitul acestui an veţi primi şi alte bonusuri. Cum ar fi acces la aqua magic, la parcurile de aventură, dar și reduceri substanţiale la excurii opţionale. Ofertele early booking de pe litoralul românesc ţin pasul cu cele din Bulgaria, Grecia, Turcia sau Spania. Cei care vor să plece în străinătate vor plăti cel puţin 400 de euro de persoană pentru un sejur de 7 zile la un hotel de 4 stele.