Vacanțe ieftine în Europa, pe final de 2022: „Am văzut o groază de zboruri cu 6-7 euro”

Unii români încă mai au bani și disponibilitate pentru a călători, pe final de an. Totuși, vor să cheltuiască puțin, motiv pentru care s-au lansat în dezbateri pe forumurile de pe internet. 

02 nov. 2022, 09:11
Vacanțe ieftine în Europa, pe final de 2022: „Am văzut o groază de zboruri cu 6-7 euro”

Românii spirit aventurier vor să viziteze Europa, chiar dacă a venit frigul. Printre aceștia se numără un tânăr care are în plan să plece timp de câteva zile pe continent, în baza unui buget de 500 de euro.

„Caut ofertă de city break, oriunde în Europa, buget 400-500€ / cuplu (2 adulți) pentru câteva zile, care să includă avion dus-întors din orice aeroport din România (Iași, Bacău, București, Cluj, etc ), + cazare hotel minim 3 stele, perioada 20 noiembrie-20 decembrie 2022″, a scris românul pe grupul Vacanțe sub 500 de euro, de pe Facebook.

 

Recomandările internauților

 

Tânărul a primit mai multe comentarii la postare:

„Eu cred că puteți găsi Roma, Palermo, Milano sau Napoli în acest buget”.

„La Wizz aveți prețuri OK la biletele de avion pentru Paris, Barcelona, oriunde în Italia, Malta, chiar și Abu Dhabi etc pentru perioada 4-12 decembrie, recomand să urmăriți”.

„Pentru Pisa/Florența am găsit bilete la Wizz cu 50lei/persoană/sens și cazare la Florența 4 nopți 1.200lei 2 persoane pe Agoda, primul weekend din decembrie”.

„Văzusem ceva zboruri din Iași către Olanda (Eindhoven, al cincilea oraș că mărime, unde s-a înființat Philips), compania Wizzair la doar 390 roni biletul de avion. Cazare găsiți prin Booking, vreo 11 obiective de vizitat, găsiți pe Google. Sau puteți căuta cu ușurință pe paginile companiilor aeriene, selectați aeroportul din România și ies destinațiile iar de acolo alegeți!”.

„Am rezervat și am și achitat pe internet pentru Valencia, 4 zile și 3 nopți, hotel 3 stele cu mic dejun inclus, în centru, lângă metrou, pentru 2 persoane, zbor dus -întors, 21- 24 noiembrie, 500 euro”.

„Astăzi este reducere la Ryanair pentru zborurile din noiembrie-decembrie. Am văzut o groază de zboruri cu 6-7 euro pe segment de zbor în perioada asta…”.