Vacanţe în Indonezia şi Thailanda pentru angajaţii unor firme din România

O firmă din agricultură a tri­mis în ianuarie 30 de an­gajaţi într-o vacanţă de do­uă săptămâni în Thailan­da, pentru care a plătit 5.500 de euro per an­gajat, scrie Ziarul Financiar. În fe­brua­rie, un trader de cereale va trimite 97 de angajaţi într-o vacanţă în Bali (Indonezia) pentru zece zile, tariful per angajat plătit fiind de 4.000 de euro, informează aceeaşi sursă.

RomaniaTV.net
29 ian. 2018, 09:32
Vacanţe în Indonezia şi Thailanda pentru angajaţii unor firme din România

De altfel, companiile care cumpără vacanţe în bloc pentru angajaţi reprezintă şi grosul afacerilor derulate de firmele de turism, ponderea clienţilor corporate ajungând acum la peste 65%.

„Aceşti clienţi din agricultură sunt companii cu bugete mari, de peste un milion de euro pentru servicii turistice. Continuă să aloce bani pentru deplasările de tip incentives”, potrivit reprezentanţilor Agenţia de turism J’Info Tours.

„Contribuţia clien­ţilor corporate în cifra de afaceri a crescut de la 65% la 67% anul trecut, cei mai mari clienţi pe care îi avem sunt din sectorul auto, agricultură şi farma. Companiile au organizat vacanţe de tip incentives pentru angajaţi încă de la început de an”, a declarat Carmen Pavel, proprie­tara companiei pentru ZF.