Vacanţe pentru toate buzunarele. Află preţurile pentru Turcia, Bulgaria sau Spania VIDEO

Excursie la Disneyland, croaziere, sejur în India, cu excursie la Bollywood sau Taj-Mahal sunt doar câteva dintre atracţiile Târgului de Turism care s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămână la Braşov. Preţurile au pornit de la câteva zeci de euro şi au ajuns la câteva mii.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 06:03
Vacanţe pentru toate buzunarele. Află preţurile pentru Turcia, Bulgaria sau Spania VIDEO

Un pachet de 5.655 de euro care include un traseu parcurs la Pekin, Mongolia, până la Moscova şi întoarcea la Bucureşti cu avionul a fost una dintre ofertele exclusiviste ale târgului. Agenţii de turism au pregătit sute de oferte pentru toate buzunarele şi gusturile în cele mai atractive destinaţii turistice din lume

„Avem oferte pe mediteraneeană, de est sau de vest cu tarife începând de la 239 de euro pe persoană. Fără taxe portuare. Ele variază între 120-130 de euro. Tarifele sunt mai mici cu 40-50%”, a declarat Casiana Basea, director de dezvoltare.

„Disneyland aniversează 20 de ani şi a lansat o oferă pentru părinţii cu copii. Sejurul începe de la 400 de euro de familie”, a spus Olivia Zaharia, consultant turism.

„Putem să le obţinem permise pentru studiourile Boliwood, putem să le facem un tur, iar opţional pentru turiştii interesaţi de istorie putem să le rezervăm un loc la cină cu descendenţii familiilor regale”, a declarat Ciprian Isacovici, manager agenţie.

În topul preferinţelor au rămas însă sejururile în Turcia, Grecia, Bulgaria sau Spania, asta pentru că sunt şi cele mai ieftine. O excursie in Grecia porneşte de la 90 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi cu mic dejun inclus, iar în Bulgaria, un sejur tot de 7 zile, dar all inclusive costă 140 de euro.

Târgul Internaţional de Turism, care se află la a 5-a ediţie a adunat peste 90 de agenţii şi operatori turistici.