Vacanţele all inclusive dăunează sănătăţii. Cum s-a îngrăşat o femeie 23 de kilograme

Vacanţele all inclusive dăunează grav siluetei şi sănătăţii. Acesta este avertismentul nutriţioniştilor care trag un semnal de alarmă acum, în perioada concediilor. După o vacanţă în care mâncăm încontinuu, ne putem trezi cu multe kilograme în plus, dar un astfel de regim all incusive ne poate pune chiar sănătatea în pericol.

24 iul. 2015, 07:05
Vacanţele all inclusive dăunează sănătăţii. Cum s-a îngrăşat o femeie 23 de kilograme

Bufetul suedez este principalul inamic al greutăţii noastre atunci când alegem vacanţele all inclusive, informează România TV. Găsim acolo zeci de feluri irezistibile de fripturi, paste, salate, dulciuri şi băuturi.

Citeşte şi Spune-mi ce formă a corpului ai ca să-ţi spun ce dietă să ţii

Nutriţioniştii spun că, deşi sunt atâtea sortimente, gustul e acelaşi, aşa că trebuie să fim moderaţi şi să degustăm cel mult patru sortimente pe zi. În plus, trebuie să ne ferim de alimentele care sunt bombe pentru silueta noastră, adică prăjelile, brânzeturile grase, făinoasele, dulciurile şi băuturile răcoritoare. Dar şi să evităm combinaţiile nepotrivite de alimente, cum ar fi carnea cu orez sau cartofi.

Altfel, riscăm să ajungem în situaţia unei britanice de 23 de ani care, după mai multe vacanţe all inclusive, s-a întors cu 25 de kilograme în plus şi a ajuns la 100 kilograme.

Citeşte şi Cum se distrau oamenii la MARE acum 100 de ani. IMAGINI de COLECŢIE din vremuri de mult apuse

Nutriţioniştii ne recomandă să ne bucurăm din plin de vacanţă, să facem mişcare, dar să alegem un meniu cât mai sănătos, format din peşte, fructe, legume şi lactate degresate.