Vacanţele de Paşte s-au vândut sub aşteptări. Scăderi cu 10 la sută faţă de 2010

Peste 25.000 de turişti români vor merge pe litoral în minivacanţa de 1 mai. Aceasta este estimarea optimistă a reprezentanţiilor Agenţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Asta, deşi vânzarea vacanţelor de Paşte a fost mult sub aşteptările agenţiilor de turism.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 14:58
Vacanţele de Paşte s-au vândut sub aşteptări. Scăderi cu 10 la sută faţă de 2010

Vacanţele de Paşte de anul acesta s-au vândut mai greu faţă de alţi ani. Noi am avut nişte estimări optimiste, în realitate, însă au fost foarte multe unităţi primire cu un grad foarte mic de ocupare. A fost o scădere cam de 10 la sută faţă de vânzările de anul trecut„, a declarat Corina Martin, preşedintele ANAT.

Agenţiile speră, însă, că tot răul va fi spre bine, iar minusul Paştelui va însemna plusul verii. „Noi sperăm să avem o creştere uşoară pentru sezonul de vară, pentru că dacă nu s-a vândut Paştele ne gândim că bugetele s-au păstrat pentru vacanţele de vară„, a mai spus aceasta.

Şi pentru minivacanţa de 1 Mai sunt optimiste: „Peste 25.000 de români aşteptăm pe litoralul românesc. Am făcut o mică cercetare în hotelurile din Mamaia şi sunt destul de multe care nu mai au camere„. Destinaţiile vedetă de pe litoral vor fi Mamaia, Eforie Nord şi Neptun.


loading...