Vacanţele exotice ale parlamentarilor. Aleşii poporului petrec în Australia sau în Zanzibar

Românii s-au întors la muncă după vacanţa de Sărbători, dar aleşii sunt încă în vacanţă ca să se refacă după agitaţia politică de la finalul unui an în care au lucrat efectiv doar opt zile. Unii dintre ei au ales destinaţii de-a dreptul exotice: Australia sau Zanzibar.

RomaniaTV.net
07 ian. 2014, 13:53

Împătimită a vacanţelor exotice, senatoarea Vasilica Miron a ales să se relaxeze în Australia, unde a petrecut Revelionul.

„Am sarbatorit in seara de revelion cu mancaruri traditionale, am fost in Melbourne la un foc de artificii”, a povestit Vasilica Miron, pentru România TV.

Experienţa nu a fost însă aşa cum se aştepta senatorul PPDD. „In seara de Revelion nici macar nu s-au simtit sarbatorile, cinci minute a durat focul de artificii si pe urma toata lumea a plecat. Este o tara unde nu mi-ar mai placea sa revin. Nu ma pot obisnui”, a precizat Vasilica Miron.

Mult mai bine pare să se fi distrat senatorul PDL Ciprian Rogojan. „Cici” a ales să meargă la schi în Alpii italieni. „Pot spune că această vacanţă îmi face foarte bine, voi reveni cu forţe proaspete şi spor de muncă”, scrie senatorul pe pagina sa de socializare.

 

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a ales o destinaţie şi mai interesantă: Zanzibar. Bodu a vizitat şi casa din Zanzibar în care s-a născut Freddie Mercury şi a postat şi dovada foto. Parlamentarii mai au vacanţă până la începutul lunii februarie.

Muncă puţină, pe bani mulţi. Parlamentarii au lucrat doar 8 zile în anul 2013