Vacanţele se ieftinesc cu 50%. Vezi cât va costa o excursie în Grecia, Turcia sau Spania

Cei care nu au fost în concediu până acum, în septembrie au ocazia să o facă la un preţ cu până la 50% mai mic. Ofertele sunt valabile pentru litoralul din Grecia, Turcia şi Spania. Turoperatorii anunţă preţuri atractive pentru luna septembrie şi pentru litoralul românesc, precum şi pentru Delta Dunării.

03 sept. 2013, 07:54
Vacanţele se ieftinesc cu 50%. Vezi cât va costa o excursie în Grecia, Turcia sau Spania

Toată luna septembrie turiştii se vor putea bronza pe litoralul din Grecia, Turcia sau Spania, întrucât clima în aceste ţări este una caldă, iar în luna lui Răpciune temperaturile ating frecvent 30 de grade. Astfel, românii care îşi vor cumpăra un pachet turistic pentru prima lună de toamnă, şi chiar pentru luna octombrie, vor putea face plajă la preţuri mult mai mici. „Tarifele pentru luna septembrie sunt mai mici cu până la 50% faţă de cele standard. Astfel pentru Creta, un pachet turistic cu plecare pe 16 septembrie, costă de la 295 de euro de persoană (redus de la 459 de euro de persoană). Preţul include transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi de cazare cu all inclusive într-un hotel de trei stele”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Marius Berca, director Christian Tour.

Pentru Mykonos, cu plecare pe 17 septembrie, tariful este de la 280 de euro de persoană, pentru transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele. Hotelurile de patru şi cinci stele din Rhodos au tarife mai mici cu până la 30% pentru plecarea din 17 septembrie. La Hotel Cosmopolitan, de patru stele, tariful este de la 495 de euro de persoană (redus de la 732 de euro de persoană). „Preţul pachetului pentru Rhodos include transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi de cazare cu all inclusive, precum şi asistenţă turistică”, a amintit Marius Berca.

Vacanţă la preţ redus în Turcia

Vremea este numai bună pentru plajă în Turcia şi în septembrie, iar staţiunile sunt mai puţin aglomerate în această periodă. Distracţia în cluburi şi pe plaje continuă până la începutul lunii octombrie.

„Pentru Kusadasi, un sejur în luna august ajungea la 411 euro de persoană, iar în septembrie ajunge la 330 de euro de persoană, pentru pachetele turistice cu plecarea pe 26 septembrie. În preţ sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, şapte nopţi de cazare cu demipensiune la hotel de patru stele, precum şi asistenţă turistică”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

Cei care prefera all inclusive-ul turcesc se pot caza în staţiunea Belek din Antalya. „În luna septembrie, un pachet turistic cu şapte nopţi de cazare, într-un hotel de cinci stele, cu ultra all inclusive costă 583 de euro de persoană, preţ valabil pentru sejururi în perioada 19 septembrie-3 octombrie. Preţul mai cuprinde şi transportul cu avionul şi transferurile”, a precizat Teodor Călimănescu. În luna august acelaşi pachet turistic costa între 715 şi 723 de euro de persoană.

Vacanţă cu preţ redus în Spania

Reduceri sunt şi pentru cei care aleg ca destinaţie Spania. „Pentru Mallorca, un sejur costă de la 495 de euro de persoană (redus de la 799 de euro de persoană-preţul standard). Sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, şapte nopţi de cazare cu all inclusive la hotel de trei stele şi asistenţă turistică”, a amintit Marius Berca.

Vacanţă în extrasezon în ţară

Turoperatorii anunţă preţuri atractive pentru perioada următoare. „Între 10 septembrie şi 10 octombrie este disponibilă vacanţa la Marea Neagră şi Delta Dunării cu doar 149 de euro de persoană. Sunt incluse în preţ, transportul cu autocarul, cinci nopţi de cazare la hotel Mercur Minerva de trei stele, mic dejun şi cină plus un pahar de apă şi vin la masă şi ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu”, a spus directorul agenţiei de turism Christian Tour.

De asemenea, Christian Tour anunţă din 11 septembrie şi vacanţe în Nordul Moldovei şi Bucovina tot la 149 de euro de persoană. Pachetele includ transport cu autocar modern, patru nopţi de cazare la hotel de patru stele în Gura Humorului, mic dejun şi cină plus un pahar de apă şi vin la masă, precum şi ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.