Vaccinarea anti-Covid, promovată în Las Fierbinţi: „Vaccinul nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea”

Vaccinarea anti-Covid, promovată în Las Fierbinţi. Celebrul serial de la Pro TV este urmărit, în medie, de peste 2 milioane de români la fiecare episod, astfel, în episodul de joi seara a avut loc un manifest pro vaccinare.

01 oct. 2021, 14:43
Vaccinarea anti-Covid, promovată în Las Fierbinţi: „Vaccinul nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea”
Vaccinarea anti-Covid, promovată în Las Fierbinţi

Vaccinarea anti-Covid, promovată în Las Fierbinţi. În rolul medicului venit să „lumineze” și să vaccineze a fost actorul Adrian Titieni, care după ce îl vaccinează pe Celentano (Adrian Văncică) ține o prelegere celorlalți locuitori.

Vaccinarea anti-Covid, promovată în Las Fierbinţi

Aveți informații absolut greșite. Dacă e să alegeți între mine și domnul de aici ca să creșteți vite, pe cine întrebați, pe mine sau pe dânsul? Pe el, de ce? Pentru că el se pricepe, e de specialitate. Între mine și domnul primar, dacă e să aflați despre vaccin, pe cine întrebați? Pe mine.

Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu. Îl face cine vrea, dar ce pot eu să vă spun, se moare de la virusul ăsta. Nu e de glumă. Nu e o simplă răceală, cum zice domnul Firicel.

Citeşte şi: Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. „Mă dor toate! De ieri așteptăm Salvarea!”

Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți, riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulți, scade riscul ca acest virus să producă mutații majore.

Ce cip, domnule? Terminați! Eu mi-am făcut vaccinul ăsta. Credeți că mi-aș face așa ceva cu mâna mea? Suntem pe o corabie plină de găuri și ia apă. Dacă vrei să îți pui vesta de salvare ți-o pui, dacă nu, e treaba ta.

Dar pe urmă nu te uita că te îneci. Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei sau altă prostie.

E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul. Nu dați cu piciorul la așa ceva, vă rog din suflet. Nu spuneți nu, doar așa să vă aflați în treabă, că vă jucați cu viețile dumneavoastră și e păcat.

Sunt unii care bat toba și spun că ei nu bagă în ei așa ceva și corpul lor e ca un templu și nu acceptă, dar în templul ăsta bagă tot felul de alte prostii, parizer prost, țuică făcută din te-miri-ce și țigări cu nemiluita. La substanțele astea nu mai au niciun fel de pretenții”.