Vadim: Am stat două ore pe bordura din faţa casei şi am plâns ca un cocoşat. Am un document semnat de Hitler

Corneliu Vadim Tudor continuă războiul cu Gh. Funar asupra presupusului steag al Lui Avram Iancu, care ar fi fost vândut de tribun. Vadim a declarat că nu a vândut steagul, dar că se pregăteşte să vândă un document semnat de Adolf Hitler, din colecţia sa personală. În plus, el a lansat o adevarată tiradă la adresa lui Funar.

29 oct. 2013, 09:32
Vadim: Am stat două ore pe bordura din faţa casei şi am plâns ca un cocoşat. Am un document semnat de Hitler

„Am stat două ore pe bordura din faţa casei şi am plâns ca un cocoşat. Cum poate să spună Gheorghe Funar aşa ceva? Iată cine vorbeşte! El care l-a susţinut pe escrocul de la Caritas care a ruinat milioane de oameni, el care i-a dat fiului său un contract prin care a vopsit toate băncile din oraş, care a dat contracte pentru mafia ţigănească. În primul rând, nu e steagul lui Avram Iancu, e un prapor bisericesc. Se presupune că e un drapel al legiunilor lui Avram Iancu. Dar nu l-am vândut. Şi chiar dacă l-aş fi vândut, care era problema? Mi-a fost dăruit mie, face parte din colecţia mea personală”, a declarat Vadim.

El a mai spus că se doreşte distrugerea lui financiară. Din acest motiv, este nevoit să vândă documente importante din colecţia sa personală, acum pregătindu-se să vândă un document semnat de Adolf Hitler.

„Se doreşte distrugerea mea financiară. Se ştie că sunt colecţionar, iar acum doresc să vând un document semnat chiar de Adolf Hitler. Am şi cinci acte semnate de Napoleon Bonaparte”, a mai spus fostul lider al PRM.

 

VEZI SI:

Scandal monstru între Vadim şi Funar. La mijloc: steagul lui Avram Iancu din 1848