Vadim: E o zi mare. Am demontat şi noi acuzaţii că sunt câini care omoară japonezii, extratereştrii

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat , la România TV, că decizia CCR privind neconstituţionalitatea Legii privind eutanasierea câinilor este "o nouă palmă pe obrazul insistenţelor sufocante ale echipei lui Traian Băsescu, echipă care n-a construit niciodată nimic, n-a ştiut decât să ucidă, să distrugă".

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 10:48
Vadim: E o zi mare. Am demontat şi noi acuzaţii că sunt câini care omoară japonezii, extratereştrii

„Am contribuit şi noi, de la PRM, la lămurirea, la dezmeticirea opiniei publice şi cred că şi a magistraţilor. Am demontat toate acuzaţiile mincinoase că sunt câini sălbatici care sar la beregată, omoară japonezii, omoară extratereştrii. Noi am spus că, atunci când o femeie nefericită a intrat noaptea prin efracţie să fure cupru, într-o incintă închisă şi păzită, câinii şi-au făcut datoria. Îi pedepsim pentru că îşi fac fac datoria? Îi felicit pe magistraţii de la suprema instanţă”, a spus Vadim.

„Nu sunt vinovaţi aceşti câini pentru situaţia în care au ajuns. Fireşte că au dreptate şi cei care spun că nu au ce căuta pe stradă. Aşa e. Dar cine poartă răspunderea? O societate care, de 22 de ani, nu e capabilă să rezolve problema acestot animăluţe în fond total nevinovate. Ele îşi urmează legea firii. Se înmulţesc şi ele, dacă li se permite, dacă nu sunt sterilizate”, a adăugat europarlamentarul.

El a spus că este „o zi mare pentru tradiţionala omenie românească” şi a criticat „organismele controlate de un om care a fost hingherul-şef al Capitalei”.

„În 2001 şi 2002, Traian Băsescu a omorât peste 70.000 de câini şi el pune acum pe Elena Udrea, pe Sulfina Barbu, pe Ştefan Pirpiliu, să scoată securea şi să ia beregata acestor vietăţi. Dar uite că justiţia şi-a făcut datoria”, a conchis Vadim.

„Eu am fost iniţiatorul legii care a fost întoarsă de actualii parlamentari la 180 de grade. Asa cum a fost adoptată legea prevedea sterilizarea câinilor şi cu stăpâni şi fără stăpâni. Felicit judecătorii de la Curtea Constituţională că au avut de ales între viaţă şi moarte pentru aceşti câini şi au ales viaţa. Numai anul acesta am organizat 64 de mitinguri. O să mergem la Senat să urmărim dezbaterea pe această temă şi cred că se va reveni la forma iniţială a legii, de sterilizare a câinilor. Noi vrem să transformăm câinele comunitar în câinele utilitar, iar în următoarele luni să sterilizăm toţi câini împreună cu fundaţiile”, a declarat reprezentantul PRM Marius Marinescu.