Vadim Tudor a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, „golanca dintre blocuri”

Corneliu Vadim Tudor, din nou în război cu Oana Zăvoranu. După ce fosta sa consilieră de imagine a vorbit despre Vadim Tudor într-o emisiune de televiziune, acesta din urmă a anunţat că o dă în judecată şi îi cere daune morale în valoare de 10 miliarde de lei vechi.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 10:36
Vadim Tudor a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, „golanca dintre blocuri”

„Atunci când cineva se roagă noaptea la vrăjitoare să-i omoare Satana mama, să nu te mai mire că debitează asemenea enormităţi„, a spus Vadim Tudor vineri, precizând că  a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru că a fabulat pe seama lui la emisiunea lui Dan Capatos. Europarlamentarul a dat-o în judecată pe vedetă pentru insultă şi difuzare de informaţii mincinoase.

„Dacă se ia de Vadim Tudor este o mişcare sinucigaşă”, a mai spus politicianul.

Problema este a lui Capatos, care şi-a mâncat omenia pentru un păduchios de rating, mie nu mi se dă drept la replică la Felix”, a precizat Vadim Tudor, la ieşirea de la tribunal.

Într-un comunicat de presă, Vadim Tudor se referă la Oana Zăvoranu  sfolosind cuvinte ca „descreierată”, „golanca dintre blocuri”, „hartistă” sau „japiţă”.

„Sincer să fiu, îmi e milă de nenorocita asta, care, după ce a fost alungată de bărbat (pentru o rivală pe nume… Pastramă!), dîndu-le vrăjitoarelor şi bani, şi casă, şi maşină, şi după ce a ajuns ultima otreapă a mahalalei ţigăneşti, nu mai are decît o salvare: să se spînzure. Un cuvînt şi despre Dan Capatos: ruşine, grecule! Aveai, şi tu, un singur prieten adevărat, şi l-ai porcăit şi pe-ăsta. Pentru ce? Pentru un păduchios de rating. Merită, oare, să-ţi mănînci omenia?”, susţine Vadim Tudor.