Vadim: "Am făcut sex cu o mie de femei. În 10 minute erau goale puşcă". La cine visează acum

Publicat: Miercuri, 30 Mai 2012 12:00 // Actualizat: Miercuri, 30 Mai 2012 13:01 // Sursa: RTV.net

Vadim Tudor a fost un amant desăvârşit, după cum spune, şi prin patul său ar fi trecut peste 1.000 de femei. A avut chiar şi câte patru femei pe zi, de cele mai multe ori premiere. Face sex la fel ca străbunii, iar ultimele fantezii ale lui în materie de sex este să „o posede pe Israela”, pe Sulfina Barbu şi pe Andreea Marin Bănică. Să fie şi ăsta un pamflet?

Foto: napocanews.ro

"Eu, în tinereţea mea, nu cuceream femeile cu flori sau carduri, ci cu sexul meu. Legat de chestia cu sexul, am văzut pe stradă o domnişoară şi i-am zis, în loc să te gândeşti la sex, mai bine deschizi dex (n.r Dicţionarul Explicativ al Limbii Române). Eu fac sex cum făceau şi anticii. Şi ei făceau dragoste la fel ca şi noi acum. O femeie, când trebuia să o cuceresc, în 10 minute era goală puşcă. Au fost zile când mă culcam cu trei femei pe zi, câteodată cu patru. Şi nici nu îmi plăcea să fac reluări. Ce frenezie era în Bucureştiul anilor '70. Am făcut sex cu peste 1.000 de femei", şi-a amintit Corneliu Vadim Tudor, potrivit cancan.ro.

Fiind pus să alcătuiască un top al celor mai frumoase femei din România, Corneliu Vadim Tudor a oferit un răspuns bulversant.

"Israela este cea mai frumoasă femeie din România. Pe ea îmi doresc să o posed. E preferata mea pentru că o poţi duce cu magnetul că are şuruburi la toate încheieturile. După ea, într-un top, vin multe locuri goale. Pe următorul loc o postez pe Sulfamida Barbu. Apoi nu ştiu, Andreea Marin, dar eu îi zic Andreea Submarin. Pe mine la femei mă interesează inteligenţa", a spus cu zâmbetul pe buze Corneliu Vadim Tudor.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
30 mai 12:49
Răspunde | Votează email 1 email
Mascariciu
Vadim este un frustrat. Este chiar intruchiparea impotentei: i se inmoaie degetul in timp ce isi impinge limba.
1
EUR
4.7536
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H