Vadim Tudor ŞI-A VISAT PROPRIA ÎNMORMÂNTARE. Tribunul le-a povestit apropiaţilor că a asistat la procesiune

Şi-a visat propria înmormântare şi a povestit asta apropiaţilor. Corneliu Vadim Tudor a asistat în vis la procesiune, fără să ştie cine era politicianul condus la groapă în aplauzele unui imens cortegiu. Gavril Căpâlnaş, secretarul executiv al Partidului România Mare şi şef de cabinet al Tribunului, şi-a amintit aceste detalii când a văzut mulţimea strânsă la cimitirul Ghencea.

19 sept. 2015, 16:13
Vadim Tudor ŞI-A VISAT PROPRIA ÎNMORMÂNTARE. Tribunul le-a povestit apropiaţilor că a asistat la procesiune

Visul pe care Vadim Tudor i l-a povestit omului său de încredere coincide până în cele mai mici detalii cu ceea ce s-a întâmplat la înmormântarea Tribunului.

Citeşte şi Fratele lui Corneliu Vadim Tudor face acuzaţii grave despre „CRIMINALII” Tribunului

O mare de oameni, mii şi mii de oameni erau adunaţi acolo, la o înmormântare. Sicriul era lângă Palatul Patriarhiei, sus şi un sobor de preoţi se adunaseră în jurul sicriului. Lumea plângea, ţipa, aplauda şi mă gândeam, în vis, că a murit cineva foarte important. Şi-atunci eu i-am zis; probabil o personalitate sau Marioara Zăvoranu, fiind bolnavă. Zice nu Marioara Zăvoranu, în niciun caz, era un mare om politic. Ceea ce a visat dânsul am vazut pe viu în înmoarmantarea dânsului. Şi-a visat propria înmormantare„, a declarat Emil Gavril Căpâlnaş, secretar executiv al PRM.

 

O altă stranie coincidenţă este legată de ceasul din biroul în care lucra Vadim. Acesta s-a oprit foarte aproape de ora morţii. Este ceva straniu, cesaul s-a oprit la 6.30 şi ceascul de la Bran, din birou.

Citeşte şi Şerban Huidu, despre moartea lui Vadim Tudor. „O să-mi fie dor de el!””

De altfel, cu o săptămână înainte de a muri, Vadim a scris un poem dedicat morţii. Mulţi au interpretat acest lucru ca fiind o premoniţie.