Vadim vrea alianţă cu Becali: Gigi, trezeşte-te la realitate! Locul tău este la pieptul meu vânjos!

Negocieri politice în direct la România TV, între Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor. Europarlamentarul PRM l-a sfătuit pe liderul PNG să nu se alieze cu PDL, să lase baltă Mişcarea Populară şi să vină să facă alianţă cu PRM. "Gigi, bate palma cu tăticul tău. Dacă vrei, stau şi în poartă la Steaua în locul lui Tătăruşanu", l-a ofertat Vadim pe Becali. În ciuda ofertelor insistente, Becali s-a arătat destul de rezervat.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 13:39
Vadim vrea alianţă cu Becali: Gigi, trezeşte-te la realitate! Locul tău este la pieptul meu vânjos!

Gigi Becali a declarat la România TV că a întrebat-o pe Elena Udrea de Mişcarea Populară, iar aceasta i-a spus că nu ştie, pentru că nu o face PDL, fiind vorba de o construcţie ce va fi creată de „partidele mai mici, strânse în jurul unei persoane”.

Părerea mea este că, dacă se va face această Mişcare Populară, aceasta se va face numai cu persoane care nu sunt compromise politic şi moral, oameni şi cunoscuţi, şi mai puţin cunoscuţi, şi necunoscuţi. Dacă se va face aşa cum trebuie făcută, la momentul optim, poate depăşi PSD-ul la alegerile parlamentare. Părerea mea este că nu se va face la locale”, a spus Becali.

Liderul PNG şi-a reiterat disponibilitatea de a intra în Mişcarea Populară, în cazul în care aceasta se va face.

Eu în această mişcare intru în orice fel de condiţii. Aş fi bucuros să se facă această mişcare în care vor intra oameni de înaltă moralitate, oameni tineri, din toate partidele„, a precizat Becali.

Europarlamentarul PRM, Corneliu Vadim Tudor, îl invită însă pe Becali să facă alianţă cu el.

Băsescu e terminat politic, a făcut praf o ţară. Este sinucigaş cine se aliază acum cu PDL, într-o formă sau altă, fie că s-ar numi Mişcarea Populară”, a declarat Vadim la România TV.

Gigi, dacă simţi nevoia să faci o alianţă, vino acolo unde te trage aţa. Nu veni cu duşmanii neamului românesc. (…) Gigi, trezeşte-te la realitate, ce Dumnezeu”, i-a spus Vadim lui Becali.

Liderul PNG i-a răspuns „mai discutăm”, însă Vadim l-a sfătuit să nu mai prelungească „agonia acestor gangsteri”.

Bine, Gigi, bate palma cu tăticul tău. Dacă vrei, stau şi în poartă la Steaua în locul lui Tătăruşanu, oricum apăr mai bine ca el. Vino la mine când te chem, Gigi. Locul tău este la pieptul meu vânjos„, a insistat Vadim.