Văduva lui Adrian Pintea s-a căsătorit. Vezi primele imagini cu Lavinia Tatomir la Starea Civilă

Lavinia Tatomir şi-a oficilizat relaţia cu logodnicul ei, medicul Laurenţiu. Cei doi se ştiu de 5 ani, însă formează un cuplu din această vară.

RomaniaTV.net
23 dec. 2014, 15:55

Văduva lui Adrian Pintea zâmbeşte din nou! Din această vară, Lavinia Tatomir trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un medic, pe la care îl ştia de mult timp, dar pe care l-a redescoperit în urmă cu doar câteva luni.

Potrivit spynews.ro, în ajun de Crăciun, cei doi au semnat actele de căsătorie la Craiova, la fericitul eveniment participând familiile şi prietenii apropiaţi. Lavinia a decis să îmbrace rochia de mireasă anul viitor, când Laurenţiu o va duce la altar.

„Ne-am dorit mult să intrăm în Noul An având relaţia noastră de iubire oficializată, aşa cum ne-am dorit din prima clipă. Ne-am dorit o cununie discretă, cu familia şi câţiva prieteni foarte apropiaţi alături. Sigur că a fost o zi cu rezonanţă istorică: prima zi de mandat a unui nou preşedinte, ziua revoluţiei române, dar cununia noastră este doar o coincidenţă fericită. Şi eu şi Laurenţiu am trăit emoţiile fireşti unui asemenea eveniment. Vom amâna plecarea în luna de miere după cununia religioasă din vară. Acum ne simţim cu adevărat liniştiţi, fericiţi şi împliniţi”, a declarat, pentru Spynews.ro proaspăta căsătorită.