Văduva lui Cornel Patrichi a părăsit România, după moartea coregrafului. Ce mai face Cornelia Patrichi, la 3 ani de la moartea soţului

Cornelia Patrichi a decis să părăsească România. La doi ani de la moartea soţului ei, Cornel Patrichi, văduva coregrafului a plecat în Italia, unde locuieşte împreună cu fiul său şi familia acestuia și și-a deschis o școală de dans.

16 iul. 2019, 07:40
Văduva lui Cornel Patrichi a părăsit România, după moartea coregrafului. Ce mai face Cornelia Patrichi, la 3 ani de la moartea soţului

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine’ a murit în 2016, scrie viva.ro. Îndrăgitul Cornel Patrichi fusese diagnosticat în urmă cu cinci ani cu cancer pulmonar, dar a pierdut lupta cu boala la numai câteva zile după ce a împlinit 72 de ani.

Distrusă de moartea soţului său, Cornelia Patrichi a decis să vândă tot ce avea în ţară şi să plece în Italia, la fiul său, Alexandru, mai cu seamă că în urmă cu doi ani acesta a făcut-o bunică.

Citeşte şi Războiul pe avere dintre băieţii Ilenei Ciuculete şi Cornel Galeş s-a înteţit. S-a ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată

‘Mă simţ bine aici, lângă băiatul meu, noră mea şi, în special lângă nepoţica mea, Matilda. Este o minune de bebeluş! O ador, o iubesc şi, pot să afirm cu mână pe inimă, că este sensul existenţei mele!Aici, alături de familia mea, am reuşit să îmi pansez rănile inimii şi să merg mai departe fără Cornel’, spunea Cornelia Patrichi anul trecut.

Cornelia Patrichi este o prezență populară pe Facebook, acolo unde postează gânduri pentru prietenii rămași în țară, dar și fotografii din vacanțele petrecute în compania prietenelor. Una dintre ele este Sida, fosta soție a regretatului Dan Spătaru.

La profilul său de pe rețeaua de socializare, Cornelia a trecut, la rubrica Ocupație – instructor de fitness, dar și directoare a unei școli de dans care îi poartă numele.

Au fost căsătoriţi 41 de ani

Cornel Patrichi a fost supranumit şi „Regele dansului în comunism’. S-a născut la Bucureşti pe 1 aprilie 1944 şi a absolvit Liceul de Coregrafie în 1962, fiind angajat, în acelasi an, ca prim-balerin la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase’ – pe atunci Cărăbuş’ – unde unchiul său, Nicolae Patrichi era Director Muzical.

Cornel Patrichi a fost căsătorit cu Cornelia din 1975 până în 2016, an în care, pe 5 aprilie, coregraful a plecat dintre noi.